Életmód

EGY ÚJ MOSOLY A VÁROSBAN

A Peugeot márkára jellemzõ ragadozó tekintet szelíd formában ölt testet a 107 modellben. Kedves, gömbölyded formája, pimasz tekintete, állandó mosolya a 107 minden pillanatában örömet sugároz.

A 107 eleje következetesen követi a legújabb Peugeot modellek formai szabályait, fiatalos és vidám arccal, amit még kifejezőbbé tesz a mosolygó száj és a mandulavágású szem.

A 107 azonban nem a Peugeot-választék spártai belépő-modellje akar lenni: fiatalosságával és csillogásával üdeséget hoz a kínálatba.

Fő terepem a város!
A 107 kedvenc játéktere a város. Akik a városban cikáznak és parkolnak vele, vagy épp várakoznak, és akik szeretnek néha kiszakadni onnan – azokat igazán megragadja mosolya, huncutsága és sokoldalúsága.

A 107 a legrövidebb négyüléses kisautó a piacon, elektromos szervokormánya* pedig különösen jól manőverezhetővé teszi. Mivel pici és minimálisak a túlnyúlásai, a fordulókörének átmérője igen kicsi, 9,46 m (járdaszegélyek között).
*változattól függően széria vagy opció

Nem csak magamra gondolok!
Ez a könnyed és vidám autó bármilyen szituációban megőrzi a mosolyt, ugyanakkor nagyon komoly, ha az országúti menettulajdonságokról és az utasok védelméről van szó. Íme csak néhány példa: szériában adott két első légzsák, blokkolásgátló, elektronikus fékerő-elosztó és ívmeneti stabilizáló rendszer, ami kanyarban fékezéskor növeli a jármű stabilitását. Emellett a Peugeot 107 figyelmet fordít nem csak a bennülőkre, hanem a gyalogosokra is, sőt a tulajdonos pénztárcájára is, hiszen úgy tervezték, hogy lehető legkisebb legyen az esetleges kis, városi ütközések javítási költsége.

Megszépítem az életed!
Erős tónusú vagy inkább vad színek – összesen nyolc – alkotják a választékot, háromféle alapszín és ötféle metálfény.

A 107 sorozat egyszerű és jól áttekinthető. Kétféle karosszéria, három vagy öt ajtóval, két felszereltségi szint (Basic és Urban) és háromféle hajtómű: 1 literes benzinmotor ötfokozatú kézi vagy automatizált váltóval és 1,4 literes HDi ötfokozatú kézi váltóval. (Bevezetéskor kizárólag az 1 literes benzinmotor lesz elérhető, manuális váltóval.)




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top