Életmód

“Oda-Vissza” kedvezmény

A T-Com és a T-Mobile néhány hete vezette be elsõ közös ajánlatát, a kedvezõbb telefonálást biztosító Oda -Vissza kedvezményt.





Ez a kedvezmény egész nap 0 forintos percdíjért biztosít telefonálást mobil és vezetékes számok között. Az újonnan bevezetett kedvezménynek köszönhetően a Magyar Telekom Csoport ügyfelei előnyösebb feltételekkel telefonálhatnak. Az ajánlat rendkívül kedvező, hiszen egész nap 0 forintos percdíjért biztosít telefonálást mobil és vezetékes számok között, így nem kell alkalmazkodni a csúcs és a csúcsidőn kívüli időszakok váltakozásához.

Az Oda -Vissza kedvezménynek köszönhetően egy vezetékes T-Com telefonszámról bruttó 990 forintért akár 4 kiválasztott, egy előfizetőhöz vagy számlafizetőhöz tartozó T-Mobile szám egész nap 0 forintos percdíjjal hívható. A kiválasztott T-Mobile számok, SIM kártyánként havi bruttó 990 forintért, bármilyen napszakban 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást, és azt a T-Com számot, amelynek előfizetője kiválasztotta őket. E két ajánlat csak együtt vehető igénybe. Igény esetén a T-Com ügyfele, havi bruttó 790 forintért, kiegészítő opciót is választhat, amelynek köszönhetően a kiválasztott T-Mobile számok mellett további két T-Com vezetékes számot hívhat 0 forintos percdíjért egész nap.


Természetes az ajánlat valóban „oda-vissza”, azaz ugyanígy  azok a T-Mobile előfizetők is, akik megfelelnek a kedvezmény igénybevételi feltételeinek jogosultak T-Com számot választani és így  a kiválasztott T-Com szám és az akár 4 T-Mobile szám hívhatják egymást kedvezményesen.


A kedvezmény a Minimál, a Kontroll és a Felező díjcsomagok kivételével bármely lakossági T-Com díjcsomaghoz, T-Mobile oldalról pedig a díjszabásban szereplő, egyéni ügyfelek által igénybe vehető számlás díjcsomaghoz igényelhetők. A közös ajánlat, a T-Pontokban és a T-Mobile üzleteiben is rendelhető meg.


Az ajánlat további részletei megtalálhatók a T-Com  és a T-Mobile honlapján is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top