Életmód

Versenyforma elnyerése Alexandra Slim Formulával

„Egy orvos professzorasszony elõadásán hallottam elõször az Alexandra Slim Formuláról. Az elhangzottak meggyõztek arról, hogy ki kell próbálnom.





Ehhez a speciális sporthoz, amely a triatlon hosszú távú változata (3,8 km úszás, 180 km kerékpár, 42,2 km futás) napról-napra rengeteg edzésre van szükség. Az Alexandra Slim Formula nagy segítséget nyújt nekem, hogy a napi több órás fárasztó edzéseket magasabb intenzitással tudjam elvégezni.

Március elején Horvátországban edzőtáboroztam 2 hetet, itt próbáltam ki először „élesben”, intenzív terhelés mellett az Alexandra Slim Formulát. Először csak azzal a céllal, hogy élénkítő hatása segítsen átlendülni a napi 6-8 órás edzések holtpontjain és az emésztésem se mondja fel a szolgálatot a megváltozott környezet és ételek hatására.





Emellett azonban szembesültem még néhány pozitív hatással: sokkal hamarabb fogyatkozni kezdtek a felesleges kilók – melyekkel bármily hihetetlen, de egy versenysportolónak is meg kell küzdeni -, mint korábban. Ahhoz, hogy a versenyeken a maximális teljesítményt tudjam nyújtani, nagyon fontos az optimális zsír-izom arány, amelynek eléréséhez nekem is nagy csatákat kell vívnom.
A hosszú, monoton tréningeken nagyon fontos a megfelelő koncentráció. Ez sajnos az edzésidő múlásával és a fáradtság növekedésével arányosan csökken. Ez különösen veszélyes a közúti forgalomban történő kerékpáros edzéseknél. Szerencsére az Alexandra Slim Formula ezen a téren is segítségemre volt. Az edzések előtti két-három tabletta révén az összpontosítást is sikerült magasabb szintre „hoznom”.








Nagyon örülök, hogy kipróbáltam az Alexandra Slim Formulát, amely bizonyítottan segít abban, hogy a kiváló edzettségi állapotom mellett a versenysúlyomhoz is közelebb kerülhessek. Meggyőződtem arról, hogy rendszeres és folyamatos szedésével a jövőben is a maximumot hozhatom ki magamból.

További nagy előny számomra, hogy az Alexandra Slim Formula fent említett pozitív hatásairól versenyzés közben sem kell lemondanom, mivel a termék egyetlen alkotója sem szerepel a doppinglistán.”

Kovács Fatima Válogatott Triatlonista ( 11-szeres Ironman )


Próbáld ki Te is a gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban és a DM üzleteiben kapható Alexandra Slim Formulát, amely valódi segítséget nyújt mindenkinek, aki tesz is valamit a testsúlyáért! Fogyaszd, mert valóban fogyaszt!









 


 


 


 


További információért kattints ide: www.vitaminstation.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top