Életmód

Testedzés és étrend-kiegészítés

Testedzés. A rendszeres mozgás és fizikai aktivitás tartama alatt szervezetünk több kalóriát éget el, és mivel felgyorsítja anyagcserénket, fogyásunk nyugalmi állapotban is folytatódik.





A mozgás szabályozza vércukorszintünket, fokozza energiánkat, és javítja közérzetünket. A jó közérzet és az emelkedett vitalitás tovább fokozhatja fizikai aktivitásunkat. 20-40 perces élénk testedzés heti három alkalommal legtöbbünkben hathatósan elősegítheti a megfelelő testsúly kialakulását és megtartását.



Ehhez még azt kell hozzátenni, hogy megfelelő összeállítású étrendkiegészítő rendszeres bevitele nélkül a sikeresnek induló fogyás eleinte lassul, majd szinte teljesen leáll. Ezt a hiányosságot hivatott pótolni a Vitamin Station legújabb terméke, nevezetesen az Alexandra Slim Formula.





Az Alexandra Slim Formula fogyókúrázást elősegítő étrendkiegészítő tabletta, amely hatékony segítséget nyújt mindenkinek, aki tesz is valamit ideálisnak vélt testsúlya visszanyerése érdekében. E komplex készítmény összetevői természetes módon segítik elő testünk kibillent anyagcseréjének helyreállítását, s azt, hogy szervezetünk a táplálékot hatékonyan alakíthassa át energiává. E folyamat hatékonyságán múlik, hogy a fogyókúra sikerrel vagy kudarccal végződik-e.










Az Alexandra Slim Formula tartalmaz hatékony salaktalanító, méregtelenítő, emésztést és bélműködést serkentő anyagokat, nevezetesen: zöld teát, gyömbért, kurkumakivonatot és édeskömény-őrleményt, növényi rostokban és ásványi anyagokban gazdag fügekaktuszt (nopal), súlycsökkentést és hőtermelést serkentő anyagokat: krómot, L-karnitint (zsírégető és energia-átalakító aminosavat), valamint a garcinia cambogia (Dél-Indiából származó, hidroxicitrátokban gazdag gyümölcs) kivonatát, mely bizonyos enzimek gátlásával csökkenti a szénhidrátok zsírrá alakítását.









Mi lehet a végeredmény?
• Fogyás, karcsúsodás
• Állóképesség javulása, frissesség
• Méregtelenítés, salaktalanítás
• Jobb emésztés, helyreállt bélműködés
• Jobb hangulat, megelégedettség
• Visszanyert önbizalom
• Helyreállított esztétikai élmény


Prof. Dr. Sci. Med. Szedlák-Vadócz Valéria






 


 


 


További információért kattints ide: www.vitaminstation.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top