Életmód

Egy dolgozó nõ, családanya tapasztalatai

Sziasztok! Én is rendszeres Nõk Lapja Cafe olvasó vagyok, és eddig rémesen irigykedtem azokra a nõkre, akik mindig olyan fenemód magabiztosan tudnak beírkálni.





Nekem ez eddig valahogy nem igazán jött össze. Pedig mások szerint nagyon is sok okom lenne rá, és inkább engem kellene irigyelni, mert igazi XXI. századi modern, belevaló csaj vagyok.

Először is van egy jól fizető állásom (sajnos egy igazi „Főhajcsárral” megspékelve, de hát nem lehet minden gömbölyű). Aztán van egy igazi „mackóm” (aki mellesleg már 16 éve a férjem, de havonta még mindig meglep egy-két szál rózsával, csak úgy minden ok nélkül). És végül (ez a hab a tortán!!!) van két bűnrossz, amúgy zabálni való gyermekem. Erre szokták azt mondani, hogy nincs okom a panaszra. Csakhogy nekem mégsem kerek a világ.
Mert hiába rendezett látszólag az életem, a súlyomat sehogyan se tudom már évek óta rendbe szedni. És ez szerintem egyre jobban látszik is! (Bár a “mackóm” szerint így legalább tökéletesen passzolunk egymáshoz, de ez számomra nem igazán vigasztaló.)





A gyermekeim erre szokták mondani: “rendszeresen kellene mozogni, Anya!” Na, ilyenkor szoktam hozzájuk vágni a díszpárnákat! Van is nekem időm rendszeres napi sportolásra, amikor állandóan szanaszét hagyják a szobájukat, nem beszélve az iskoláról, meg a rengeteg különóráról. És akkor még gondolni sem mertem a háztartásra… Persze hazudnék, ha nem lenne azért némi remény. Az egyik barátnőm (Judit, aki egy ötössel idősebb nálam, de minimum egy tízessel jobban tartja magát, …hogy a fene enné meg!) már egy ideje az Alexandra Slim Formula nevű komplex táplálékkiegészítőt teszteli – nem kevés sikerrel. Mit mondjak, azóta még jobban néz ki! Nem csoda, hogy végül kötélnek álltam én is, addig duruzsolt, hogy próbáljam ki, ugyan mit veszíthetek. Bevallom, sok reményt nem fűztem hozzá, hiába látható a fitnesz világbajnok Béres Alexandra a Slim Formula dobozán. Na, gondoltam, ez is egy olyan “fitnesze semmi, fogd meg jól” beetetős dolog.

Most viszont lekopogom; azt kell hogy mondjam, így egy hónap után: úgy látszik mégiscsak van új a nap alatt! És kifejezetten hálás vagyok érte a Juditnak.
Nem tudom, hogy az Alexandra Slim Formulától van-e (ugyan mi mástól lehetne???), de határozottan kevesebbet stresszelek mostanában, ezáltal a nassolás is – mint pótcselekvés – alábbhagyott. Még a Főhajcsár se tud kihozni a sodromból. A munka meg csak úgy megy! A kilóim látványos leapasztásáról nem is beszélve. Ami máskor öt hónap alatt se ment le, az most hipp-hopp, volt nincs. (Ráadásul már a “mackóm” is egyre többet panaszkodik, hogy alig bírja velem tartani a tempót éjszakánként…) Ha tudtam volna, hogy mindehhez csupán tablettákat kell szedni: reggel egyet, ebéd előtt meg kettőt! Bizisten előbb elkezdem! Akkor talán már jóval előbb összeszedtem volna a bátorságomat is, hogy mindezt megírjam nektek.





Mindenesetre Szandinak már elküldtem egy hálálkodó levelet, hogy köszi, meg ilyesmik. Még válaszolt is (nagyon rendes csajszi), hogy csak így tovább, de azért igyekezzek rendszeresen mozogni is, mert úgy még jobban hat az Alexandra Slim Formula. Úgyhogy most rábeszéltem a “mackómat”, itt az ideje, hogy ne csak a gyerekeknek legyen biciklijük, hanem nekünk is.
Hát ennyit a magabiztosságról. Mert most már tényleg csak az hiányzik nekem… Vagy már az is meglenne?


Sok sikert minden fogyni vágyónak! Ne felejtsétek, a tuti tipp: Alexandra Slim Formula.

Bőgér Andrásné Évi






 


 


 


 


További információért kattints ide: www.vitaminstation.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top