Életmód

Alexandra SLIM FORMULA

A Slim Formula egy új, komplex étrendkiegészítõ készítmény. Összetevõi természetes úton, egymás hatását erõsítve segítik elõ a kívánt testsúly elérését.




A készítmény lényege a sokoldalúság, vagyis több oldalról indít támadást a túlsúly ellen. A nopal kaktusz egyfelől gátolja az egyszerű cukrok gyors felszívódását, így csökkenti a zsírképzést és az éhségérzetet, míg a garcinia kambogia ugyanezt a zsírraktározás gátlásával teszi.

A króm, a karnitin és a zöld tea kivonata pedig a zsírégetés serkentésével segít megválni a felesleges zsírpárnáktól. Ezen felül a Slim Formula hatóanyagai javítják az emésztést, gyorsítják az anyagcserét, csökkentik a káros zsírok (koleszterin, triglicerid) vérszintjét és az érfalak meszesedését. Gátolják a gyulladásos folyamatokat, és gyorsítják a felszaporodott méreganyagok kiürítését. Élénkítenek és energiát adnak, valamint segítenek a káros szabadgyökök elleni védelemben. Mindezt a hatóanyagokról számos klinikai vizsgálat igazolta.

Adagolás: 1-3 tabletta naponta, étkezés, vagy edzés előtt fél órával.

Figyelmeztetés: élénkítő hatása miatt, a késő délutáni órákban már nem ajánlott bevenni!




 


 


 


 


További információért kattints ide: www.vitaminstation.hu 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top