Életmód

A karcsúság újbóli elnyerése Alexandra Slim Formulával

„Kismamaként természetesen gyermekem egészséges fejlõdését és gyarapodását tartom a legfontosabbnak."





Ahhoz azonban, hogy ez mindenekfelett érvényesülhessen, alapvetőnek tartom a családi harmónia megteremtését. A megváltozott élethelyzetben bevallom, ez nem mindig könnyű feladat, hiszen a kis jövevény minden ügyességét latba veti, hogy felborítsa a kialakult rendet.

Szerencsés alkat vagyok, mert a várandóságom ideje alatt nem híztam sokat, de ehhez szükségem volt egy jó adag önfegyelemre, hogy ne egyek meg mindent, ami a kezem ügyébe kerül.

Családunk meglehetősen aktív életet él: sokat kirándulunk, így a szülés után viszonylag hamar elkezdtem mozogni, hogy minél előbb visszanyerjem régi kondíciómat. A mindennapi, hosszú babakocsis séták rendszeressé váltak életünkben. A megszokott harmónia már-már helyreállni látszott, de én még mindig nem voltam teljesen elégedett magammal.





Bár külső szemlélő számára boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus családot alkottunk, én mégis úgy éreztem, valami hiányzik ahhoz, hogy újra tökéletes formában érezzem magam és a régi lendülettel vegyem az akadályokat.

Nemrég olvastam az Alexandra Slim Formuláról. Gondoltam, hogy a szoptatás abbahagyásával nyugodtan kipróbálhatom. Már néhány nap után éreztem jótékony hatását: vitalitásom az egekbe nőtt, újra kifogyhatatlan energiákkal láttam neki a napi feladatoknak.

Mivel az Alexandra Slim Formula segít az éhségérzet leküzdésében, az otthoni nassolást is könnyebb volt megállni: szerencsére már nem kívántam annyira az édességet. Ezen felbuzdulva még inkább megpróbáltam betartani az ajánlást és odafigyeltem arra, hogy a tablettákat mindig az étkezések előtt vegyem be. A számomra zavaró súlytöbblet, amely a gyerekszülés után az aktív élet mellett is megmaradt, látványosan apadni kezdett.






Újra visszanyertem a régi önbizalmamat, és tényleg egyensúlyban érzem magam kívül-belül! A harmonikus családnak, pedig úgy érzem, ez az egyik legfontosabb feltétele!”

Vasas Virág



Te is fogadd meg Béres Alexandra fitnesz világbajnok tanácsát – „Alakítsd a külsőd – és boldog lesz a belsőd!”
Próbáld ki a gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban és a DM üzleteiben kapható Alexandra Slim Formulát, amely valódi segítséget nyújt mindenkinek, aki tesz is valamit a testsúlyáért! Fogyaszd, mert valóban fogyaszt!







 


 


 


További információért kattints ide: www.vitaminstation.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top