Életmód

Õszibarack CITROM SORBET jégkrémmel

Amíg nincs õszibarackszezon, nyugodtan kínálj befõttet. Egy kis citromos sorbet jégkrém, egy kis tejszínhab, és máris kész a frissítõ desszert.







Hozzávalók (1 személyre):

2 felezett, hámozott őszibarack befőttből, tejszínhab, 1 gombóc Carte d’Or CITROM SORBETjégkrém,
ostyalap.








Elkészítése:
Az egyik fél barackot legyezőszerűen felvágjuk, a másik félre nagy gombóc Carte d’Or SORBET CITROM jégkrémet nyomunk. Tejszínrózsákkal és ostyalappal tálaljuk. Eperöntettel díszíthetjük.


 


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top