Életmód

Mit ér a vízér?

Neked is van olyan sarok a lakásodban, ahol egyáltalán nem tudsz aludni? Az ilyen helyeken az ingás-pálcás emberek erõs rezgéseket észlelnek, ami legtöbbször a föld alatti vízerek vibrációjának következménye.





A láthatatlan járatok

– A vízér végeredményben egy ún. szivárgó vizet szállító “járat” a talaj különböző rétegeiben – mondta el Gaál Péter radiesztéta -, mely relatíve kis vízmennyisége folytán számunkra nem átjárható. Ezért, ha mi valamilyen szerszámmal át is vágjuk a vízér “járatát” (pl. valamilyen árok ásásakor), akkor sem tapasztalunk vízfolyást. Mindössze pár perc elteltével “gyöngyözni” – izzadni – látjuk az átvágás helyét. Ez a lassan szivárgó víz a föld rétegeivel való súrlódás eredményeként állítja elő azt a kb. 4-6 Hz körüli frekvenciát, amely rendkívül káros az emberi szervezetre.

Az elfogadott nézetek szerint az emberi szervezetre azok a földből eredő sugárzások a legártalmasabbak, amelyeket a föld alatti vízerek bocsátanak ki. Ez a sugárzás merőleges a föld felszínére, és a felette elhelyezkedő épület sem téríti el, sőt az épület minden emeletén azonos intenzitással mérhető. Káros hatása megsokszorozva jelentkezik, ha másik vízérrel kereszteződik. A vízerek kereszteződése ugyanolyan káros akkor is, ha ez a kereszteződés nem azonos szinten következik be.





Vannak viszont olyan növények és állatok, amelyek a vízeres helyeket szeretik. Például a macska kimondottan vízéren szeret tartózkodni (sugárzásmentes helyen megbetegszik), a kutya viszont pont ellenkezőleg, ő nagy ívben kerüli. Ugyanúgy, ahogyan a sertések és a tehenek is teszik, illetve tennék, ha tehetnék. Elgondolkodtató az a régi mondás is, mely szerint: “oda építsd a házad, ahová a gólya a fészkét rakja, vizet pedig ott keress, ahol a szarka neveli fiókáit!”


Lakás bemérése = betegség elkerülése?

A vízerek káros hatásukat az emberi fül számára a még nem hallható (infra) tartományban, a 1-7 Hz közötti frekvencián fejtik ki. Ez a nem hallható, de az élőlények által tudat alatt érzékelhető sugárzás embereknél elsősorban az agyat “veszi célba”, és ott fejti ki káros tevékenységét. Az agyat stimulálva idegrendszeri károsodásokat, személyiségzavarokat, valamint a hormonháztartás és az immunrendszer kibillentésével rákos daganatokat okozhat a test bármely pontján. A vízéren kívül rengeteg, többé-kevésbé föld- és csillagsugárzás, struktúrasugárzás létezik, ezek azonban az egészséges aurájú emberre nincsenek hatással.

Jó, ha tényleg odafigyelsz a földsugarak okozta problémákra, mert a szakemberek szerint hosszú idő alatt az életed szinte minden területére kihathatnak. A vízerek sugárzása által “beszerezhető” betegségek közt van a szürke hályog, a halláskárosodás, az asztma, a szívzörej, az ödéma, a vese- és májbetegségek, az emésztési problémák, az alhasi panaszok, a vérellátási zavarok, a reuma, az érszűkület, a leukémia és a daganatos betegségek is.





Ha az egyik legjellegzetesebb tünetet, az alvászavart kezded magadon észlelni, fordulj bátran radiesztétához. Lakásod és hálószobád Hartmann-, ill. Curry-hálóval való bemérésével megállapítják, hogy hol helyezkednek el a káros sugárzásokat okozó vízerek. Ilyenkor keresnek egy földsugárzásmentes másik helyet, szobát, ahova át lehet helyezni az ágyadat. Legtöbbször már pár hét múlva érezhető a csere hatása, kipihentté, egészségessé, tünetmentessé válhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top