Életmód

Joghurt erdei gyümölcs jégkrém vörösboros almával

A gyümölcsöstálban mindig van néhány alma. Vendégvárónak jégkrémmel és vörösborral ajánljuk!











Hozzávalók (1 személyre):

1 nagy alma, 1,5 dl vörösbor, 1 evőkanál méz, fahéjpor, szegfűszegpor, 1 gombóc Carte d’Or JOGHURT ERDEI gyümölcs jégkrém.








Elkészítése:
Az almát meghámozzuk, golyókat vájunk belőle. Mézes, fűszeres vörösborban megfőzzük, majd kihűtjük. Nagy gombóc Carte d’Or JOGHURT ERDEI gyümölcs jégkrémmel tálaljuk. Mandulaszeletkékkel, citromfűvel diszíthetjük.


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top