Életmód

Élvezet bûntudat nélkül

Mi a közös a tavaszi ragyogó napsütésben és a forró nyárban? Tényleg nem tudod? Akkor valószínûleg nagyon fiatal vagy. Nem is emlékszel, hogy nem ehettünk minden évszakban jégkrémet.





Néhány évvel ezelőtt, amikor jégkrémre vágytunk, mindig azt mondták:
– Majd, ha meleg lesz!

Ma már szerencsésebbek vagyunk. Nem kell várni a jó időre, ha egy finom hűsítő, vagy krémes jégkrémre vágyunk. Sőt! Az Algida egész évben gondol ránk, keresve az egyre újabb és egyre különlegesebb ízeket.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a mai ember számára nagyon fontossá vált az egészség megőrzése. Nemcsak a testmozgás került előtérbe, de külön figyelmet fordítunk arra is, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk. A jégkrémnél sem csak az a fontos már, hogy finom legyen, hanem az is, hogy bűntudat nélkül élvezhessük a tökéletes ízeket. Az egészséges életmód követői számára nagyon fontosak az összetevők. Nem mindegy, hogy egy- egy terméknek milyen a zsír, vagy a cukor aránya, illetve milyen százalékban tartalmaz gyümölcsöt.





A gyermekek körében nagyon közkedveltek a gyümölcsös jégkrémek, és valljuk be őszintén, mi is kisebb lelkiismeret furdalással emeljük ki a hűtőből a gyümölccsel dúsított finomságot. A  megújult Carte d’Or Sorbet család 20%-kal több gyümölcsöt tartalmaz és 6%-kal kevesebb cukrot. Remekül hangzik, igaz?






Az Algida azokra is gondol, akik vigyáznak az alakjukra. A Carte d’Or light 50%-kal kevesebb zsírt tartalmaz a hagyományos Carte d’Or termékeknél .






Azt hiszem ezek tudatában bátran töltsük fel hűtőnket a Carte d’Or jégkrémeivel, és szerezzünk örömet a családunknak. Vendégeinket pedig elkápráztathatjuk valamelyik különleges jégkrémes recepttel, akár egy kis gyümölcsöt, akár egy kis süteményt tálalva mellé.


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top