nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Szemránckrémek – tesztelve

Szemránckrémek – tesztelve

Manapság a szemránckrémek piacán egyre nehezebb eligazodni a bõség zavara miatt. Kipróbáltam a zselét, szérumot és a krémet is, különféle árkategóriákban. Íme az eredmény.
Rácz Brigitta
f Ajánlom

Clarins – Bőrfeszesítő Szemkontúr Szérum

A csomagolás elegáns, hívogató és bizalomkeltő. A szérum első pozitívuma, hogy gazdaságos a használata: az adagolófej egyetlen nyomással a két szem környékére elegendő mennyiséget mér ki.
Átlátszó, rendkívül tömény textúrájú, illatmentes szérum. Gyorsan felszívódik a bőrbe – anélkül, hogy azt elnehezítené -, és rendkívül kellemes teltségérzetet ad. Már két hét után látható az eredmény: az apró ráncok kisimulnak, elhalványulnak.
A gyártó kifejezetten a negyven fölötti hölgyeknek ajánlja mindennapi használatra, azonban harminc fölött már érdemes megvásárolni, és évente egyszer egy kúra erejéig felhasználni a kis flakon tartalmát.

A Clarins angol nyelvű honlapján a szérumról itt olvashatsz bővebben »

Értékelés: 5 pont


Ilcsi – Csengőlinkás szemránckrém

Kizárólag a márkával dolgozó kozmetikustól beszerezhető krém. A csomagolás dizájnja fölött bőven eljárt az idő, ráférne egy kis csinosítás, fiatalítás a zöld-fehér műanyag kombinációjára. A természetes alapanyagokkal szembeni pozitív elfogultságnak csak a krém rendkívül finom illata felel meg. Halványbarna színével egyedülállóan bizarr a szemránckrémek világában. Állaga teljesen átlagos, nem kiemelkedő vizességét és sűrűségét tekintve sem. Használata során nagy meglepetés nem ért: sem érezhető, sem optikailag látványos hatását nem tapasztaltam. Nem használ, de nem is árt kategória.

Az Ilcsi honlapján a krémről itt olvashatsz bővebben »


Értékelés: 3 pontAvon – Gyógynövénykivonatos szemápoló zselé

Ez a szemkörnyékápoló kizárólag Avon tanácsadóktól rendelhető. A reggeli szemduzzanat, püffedés kezelésére helyezi a hangsúlyt, és megoldást ígér a szem körüli bőr feszesítésére. 
A tubusos kiszerelésű, vizes alapú zselé vizuálisan meggyőző, igényes. A szemkörnyéki vékony bőrt a felvitel után erősen irritálta, kipirosodott, a szem bevörösödött, és alapos kiöblítés után is égetően fájt.
Pozitívum azonban az, hogy a gyártó azonnal visszavette a zselét és kifizette a termék árát.

Az Avon honlapja »

Értékelés: 1 pontArtistry – Bőrápoló szemránckrém


Kizárólag Amway tanácsadótól rendelhető.
A távolságtartó, visszafogott csomagolás hagyja érvényesülni a tartalmat a forma ellenében. A márka általános jellemzője itt is érvényesül: a termékből kis mennyiséget kell használni. Árkategóriájához képest magasabb elvárásaim voltak. A krém hatékonysága alkalomszerű használatakor igazolható: egy-egy estére smink alá felkenve átmenetileg szépen kitelíti az apró ráncokat. Azonban hosszú távon látványos javulást nem eredményez.  Különlegessége a semmihez nem hasonlítható selymes állaga, és rendkívül friss, tiszta illata.


Az Amway honlapja »

Értékelés: 4 pont


Sothys – Active-Contour Tensor Gel

Rendkívül dús, esszenciális zselé, aminek adagolását a pumpás fej nagy mértékben megkönnyíti.  Napi használata korosztálytól függetlenül ajánlott ödémás, duzzadt szemekre. Katasztrófahelyzetben (sok sírás, éjszakázás) egy flakonnyi kúra szó szerint szinte csodákra képes. Amit a termék külső megjelenítése ígér, azt a tartalma maximálisan igazolja. A zselé felvitele kellemes érzetet ad, és azonnali, látványos megoldást hoz. A sűrű anyagnak néhány percre szüksége van a felszívódáshoz. Miközben nyugtat és kisimít, láthatóan csökkenti a szemduzzanatot.
Luxus kategória, luxuskivitelben, luxus pénztárcának, maximális eredménnyel.


A Sothys angol nyelvű honlapján a szérumról itt olvashatsz bővebben »


Értékelés: 5 pontVichy – THERMAL S YEUX
 
A márkára jellemző igényes csomagolás itt is visszaköszön: elegáns, vastagfalú üvegtégelyben gusztusos, halványkékes zselé, érdekes, kék szemcsékkel. A bőrön kellemetlen, ragacsos érzést kelt. A zselé nem szívódik fel, “beleül” az apró ráncokba, elnehezítve azokat. Pár perc elteltével a bőrt kiszárítja, és nem nyújtja a tisztaság, a telítettség érzetét. Ettől a márkától, ebben az árkategóriában többet vártam.


A Vichy honlapja »


Értékelés: 2 pont


Balea – szemránckrém


A jelentéktelen, kissé igénytelen külső nem fokozza a várakozást. A fehér színű, könnyű krém teljesen átlagos kozmetikumnak tűnik. Pillanatok alatt felszívódik, miközben könnyed, kellemes érzetet ad. Érezhetően –  a vízpótló, krémes hatásnak köszönhetően – a kezdődő, apró ráncokat hatékonyan feltölti. A 20-30 közötti korosztály igényeit maximálisan kielégíti a krém napi használata. Huszonöt év fölött érdemes reggel és este is felvinni. Az árához képest meglepően magas minőségű.

A DM honlapja»


Értékelés: 4 pont
 Termék Ajánlott kor Ár Mennyiség ft/ml Értékelés
 Sothys minden korosztálynak 12.300 Ft 15 ml 820,- 5 csillagos
 Clarins 40 éves kortól 11.100 Ft 20 ml 555.- 5 csillagos
 Artistry nem jelöli 6.200 Ft 15 ml 413,- 4 csillagos
 Balea nem jelöli 1.499 Ft 15 ml 100,- 4 csillagos
 Ilcsi 30 éves kortól 1.200 Ft 15 ml 80.- 3 csillagos

 Vichy

 nem jelöli 4.199 Ft 15 ml 280,- 2 csillagos
 Avon nem jelöli 2.499 Ft 30 ml 83,- 1 csillagos

 


 


 


 Kapcsolódó
Kapcsolódó fórumok:
Szemránckrém »
Szemránckrém – Help! »
Melyik szemránckrém jó? »

Megosztás Facebookon