Életmód

A munkavállalók hatvan százalékának volt már munkahelyi kapcsolata – Angliában!

Egy tegnap közzétett közvéleménykutatásból kiderült, hogy az emberek többségének volt/van munkahelyi szexuális kapcsolata, sõt a liason-t bevallók azt is elmondták, hogy az ilyen jellegü kapcsolat a munkájukat is befolyásolta.




Minden öt megkérdezettből három igennel válaszolt a kérdésre és ebből egyharmaduk házas volt. A kapcsolatok felében főnök-beosztott viszony volt jellemző, míg az 1000 megkérdezett az intim együttlét leggyakoribb helyszineként a liftet nevezte meg. Az esetek 50%-ában a kapcsolat nemcsak a munkájukat befolyásolta, hanem vagy a közvetlen munkahelyet ( osztályt ) vagy a céget magát is el kellett hagyni. Derek Kemp a Human and Legal Resources kutatóintézet igazgatója szerint: „ A munkaadók kétféleképpen reagálnak. Vagy nem veszik tudomásul, remélve, hogy előbb-utóbb végetér, vagy drákói előirásokkal megpróbálják elnyomni a spontán jelentkező érzéseket. Ennek az utóbbinak eredményeként a résztvevők megpróbálják a kapcsolatot – amig lehet – titokban tartani, ami eltereli a figyelmet, feszültséget szül végül a teljesitményt befolyásolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top