Életmód

A szezon slágere: a jegestea

Mire vágyunk, amikor kint dühöng a kánikula, olvad az aszfalt, a nyaralás már véget ért vagy még reménytelenül messze van? Ilyenkor igazán kényeztet és felüdít egy pohár hûs, frissítõ Pickwick jegestea.




A Pickwick teákból nemcsak remek forró, hanem nagyszerű, üdítő jegestea is készíthető otthon. A sokféle Pickwick gyümölcsízű teák (eper, őszibarack, feketeribizli, meggy, erdei gyümölcs, trópusi gyümölcs, citrom és narancs) mellett a valódi gyümölcsdarabokból készült teakeverékből, a Pickwick Gyümölcsvarázs teákból is ízletes jegestea készíthető.

Miért érdemes felfedeznünk jéghidegen is a valódi Pickwick teát? A Pickwick teából készült, otthon elkészített jegestea előnye, hogy mi magunk, ízlésünknek megfelelően készíthetjük és édesíthetjük, valódi teából készül, mindig friss, fantasztikus ízű, és nem tartalmaz tartósítószert.

Ráadásul most még értékes ajándékokat is nyerthet a “Nyerő nyár a Pickwick teával!” akcióban. Részletek a boldokban a vevőszolgálatnál (06-1) 237-9280-as telefonszámon illetve a www.pickwick.hu honlapon.

Jéghidegen is valódi teát!


Eredeti Pickwick jegestea recept





Hozzávalók: 

• 3-4 db bármilyen Pickwick gyümölcsízesítésű teafilter (6-8 teáskanál gyümölcstea, amennyiben Pickwick Gyümölcsvarázs teából készítjük)
• 2 + 8 dl víz
• Cukor és citrom ízlés szerint (el is maradhat)

Elkészítés:

A filtereket, illetve a gyümölcsteát tegyük egy hőálló pohárba és öntsünk rá 2 dl forrásban levő vizet, majd hagyjuk állni 5 percig. A filtereket vegyük ki (a gyümölcskeverék maradhat) majd öntsünk rá 8 dl jól lehűtött vizet. Ízlés szerint cukrozható illetve, citrommal vagy citromkarikákkal is ízesíthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top