Életmód

Fordított háromszög alkat

A másik változat az a széles vállú nõ, akinek mellkasa terebélyesebb, mint a csípõje. E típushoz tartozik például Stephanie monacói hercegnõ vagy Victoria Principal.





Mi jellemzi? A fordított háromszög alkatnak két változata létezik. Ide tartoznak azok a nők, akiknek szélesebb a válluk, mint a csípőjük, alakjuk határozottan kisportolt, többnyire a rendszeres testedzés alakította így.
Személyiségjegyei: humoros, jó kedélyű, kreatív és ambiciózus, kissé hangulatember.

Kísértések: nehezen tudja tartani a diétát. Egy ideig mindent megeszik, amit megkíván, később pedig csak egyfajta ételt részesít előnyben.

Ajánlott diéta: fogyasszon több tejterméket, de lehetőleg ne tehéntejet. A szénhidrátok többségét teljes kiőrlésű lisztből és gabonafélékből készült ételek adják. Egyen minél több zöldfélét és gyümölcsöt. Reggelizzen például egy nagy adag joghurtot müzlivel, ebédeljen párolt halat zöldséggel, a vacsora pedig legyen teljes kiőrlésű lisztből készült tészta paradicsommártással. Igyon minél több ásványvizet és gyógyteát, gyümölcslevet azonban csak mértékkel.

Amit kerülnie kell: az előregyártott, tartósított, készételeket, a zsírban sült vagy rántott húsokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top