Egymás szemében cikkek

Viseld ujjadon a szerelmed hangját!

Kedvesed hangja bármikor veled lehet, ráadásul egy szupermenő, mutatós ékszer formájában, hála ezeknek a különleges gyűrűknek, amiket egyedi hanghullámok alapján mintáznak.

A zseniális japán tervezők fejéből kipattant Encode ring minden túlzás nélkül a legjobb dolog, ami a dizájnmániás szerelmesekkel történhet. Bájos, egyedi, ötletes és ami talán még fontosabb, mutatós is, miközben elképesztően, giccsbe hajlóan romantikus pecsétje lehet a sírig tartó szerelemnek.

A lényeg, hogy egy rendszer legfelejebb 3 másodperc hosszúságú hangullámokból (mondjuk abból, hogy azt mondjuk, “szeretlek”) kreál hanghullámokat, amiknek mintázata aztán magát a gyűrűt fogja alkotni.

Viseld ujjadon a szerelmed hangját 

Így technikailag egy számunkra kedves ember hangjának teljesen egyedi lenyomatát viseljük magunkon, ami azért elég megható.

Viseld ujjadon a szerelmed hangját 

Ráadásul a gyűrűk tényleg nagyon szépek, ezüst és arany változatban is érkeznek, finom, visszafogott, elegáns darabok! Eljegyzési gyűrűnek tökéletes, de hamarosan karácsony, szóval… 

MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top