Egymás szemében cikkek

50 felett is vonzóak és sármosak – ezekért a sztárokért biztosan te is odavagy

Vannak olyan szexi sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy már túl vannak az ötödik x-en. Ráadásul ezek a pasik nemcsak nagy színészek, hanem a nők kedvencei is.

Azt mondják, a jó pasik az idő múlásával még vonzóbbak és szexibbek lesznek. Hogy ezt mi is bizonyítsuk, olyan ötven feletti sztárokat hoztunk, akiktől leesik a nők álla. Persze az ízlések változóak, és nem is tudtunk felsorakoztatni minden izgalmas pasit,  a teljesség igénye nélkül íme azok, akik a legtöbb nő szívét megdobogtatják.

A 67 éves Richard Gere-t nők milliói imádják, amit meg is értünk. A sármos színész karizmája ugyanis páratlan, túl a hatvanon is.

50 felett is szexik és vonzóak

A nemrég botrányba keveredett híresség, Johnny Deep mostanában ugyan nem olyan daliás, mint néhány évvel ezelőtt, ám az 52 éves sztár mindenképpen belefér a szexi ötvenes kategóriába.

50 felett is szexik és vonzóak

A kétszeres Golden Globe-díjas színészt, mindenki Mulderjét, David Duchovnyt az X-akták című sorozat óta rajongják körül a nők. Ő idén töltötte be a 56-ot.

50 felett is szexik és vonzóak

Az 1961-ben született szívtipró, George Clooney ugyan elkötelezte magát néhány éve, de női rajongói odavannak érte házasságkötése után is. Az sem érdekel senkit, hogy a színész már jóval ötven felett jár, hiszen egyre sármosabb.

50 felett is szexik és vonzóak

Antonio Banderast évtizedek óta a legszexibb színészek között tartják számon – joggal. Az 1960-ban született spanyol sztár idén ünnepelte az 56-ot.

50 felett is szexik és vonzóak

Pierce Brosnan 1953-ban született. A 63 éves sztár sármjától már csak a jó híre nagyobb. Ugyanis évtizedek óta imádja úgy a feleségét, ahogyan arra minden nő vágyik.

50 felett is szexik és vonzóak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top