nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egymás szemében cikkek
A számmisztika leleplez

A számmisztika leleplez

Hűség, szerelem, bizalom, vonzás, hódítás: a számmisztika rengeteg kérdésre megadja a megfelelő választ. Olvasd el korábbi számmisztikai írásainkat!
Székelyhidi Ágnes
f Ajánlom

Ilyen szeretők a férfiak!

A számmisztika leleplezAhány szám, annyi izgalmas típus – születési dátumod alapján számold ki, te melyik vagy, illetve milyen szerető ő! Tovább!

 

 

Ilyen szeretők a nők

A számmisztika leleplezOdaadó, buja, félénk, őrült vagy hűvös? Ahány nő, annyi szeretőtípus. Nézd meg, te melyik vagy, illetve milyen pár ő! Tovább!

 

 

Összeillünk?

A számmisztika leleplezHogy mitől vonzódik két ember egymáshoz, és hogy a nagy találkozásból lesz-e kapcsolat, az igazi rejtély. A számmisztika mint tipológia segíthet feltárni, hogy két ember mennyire illik össze, ahogy azt is képes megmutatni, hogy a kapcsolat harmóniájának mi a kulcsa. Kevesen tudják, hogy a számmisztikában az ún. testvérszámok viselői első látásra szimpatizálnak egymással. Tovább!

 

Jó anya vagyok?

A számmisztika leleplezSokan küzdünk, küzdenek azzal, hogy elég jó anyák vagyunk-e. Mindannyiunkban él egy ideális kép a tökéletes anyáról. Rá szeretnénk hasonlítani, ilyenné szeretnénk válni, pedig a pszichológia is ismeri és használja az “elég jó anya” kifejezést. Most kiszámoljuk, hogy ki milyen anya. A számmisztika átvilágít, belénk lát. Tovább!

 

Milyen apa ő?

A számmisztika leleplezValószínűleg nehezebb apának lenni, mint anyának. Ugyanis az anya előnyből indul. Az a bizonyos 9 hónap, majd a szoptatás hónapjai olyan szorossá kovácsolják az anya-gyermek kapcsolatot, ami behozhatatlan. Legalábbis látszólag. De az apa más minőség. Neki egészen másképp kell jónak lennie. Nézzük meg, hogyan! Illetve számoljuk ki, hogy ki milyen apa! Tovább!

 

Hűséges vagy?

A számmisztika leleplezA hűség kényes téma, mert magunkról szeretjük azt hirdetni, hogy hűségesek vagyunk. Kérdés, hogy ez valóban így van-e. És ha flörtölünk, meg tudunk-e állni a szócsatánál, vagy párnacsata lesz belőle. Tovább!

Nagy útmutató: így kell szeretni téged!

A számmisztika leleplezJó volna, ha a szerelmünk, a barátaink, a családunk úgy mutatná ki a szeretetét, hogy eljusson hozzánk. Egyikünk ölelésre, másikunk kedves szavakra, harmadikunk kalandokra vágyik. Ahhoz, hogy kapcsolataink valóban szeretetteljesek legyenek, tudatnunk kell a környezetünkkel, hogy hogyan szeressenek minket. Tovább!

Tudd meg, kiben bízhatsz!

A számmisztika leleplezVajon kiben bízhatsz meg? Kinek mondhatod el a bizalmas dolgaidat? Kire bízhatod rá a titkodat? Hasznos lenne tudni a választ. A számmisztika segíthet ebben. Tovább!

Milyen társ vagy?

A számmisztika leleplezHarmonikus, szeszélyes vagy vibráló melletted az élet? Ha szeretnéd tudni, hogy milyen veled párban az élet, akkor nézz bele számmisztikai összeállításunkba! Tovább!

Megosztás Facebookon