Egymás szemében cikkek

A legmenőbb kopasz sztárok, akiket egy egész világ imád

Tudod, mi a közös Andre Agassiban és Telly Savalasban? Eláruljuk, nem a tenisz, de még csak nem is a színészet. Cikkünkben valami egészen más hozta őket össze az ismertségen kívül.

Olyan sztárokat hoztunk, akiket nemcsak az köt össze, hogy a világ legismertebbjei között tartják őket számon, hanem az is, hogy mindannyian kopaszok és büszkén viselik a hajnélküliséget. Ők azok, akiknek jól áll a kopaszság olyannyira, hogy el sem tudjuk őket képzelni hajjal. Sportolók, színészek és zenészek, akik úgy döntöttek, a szakmai tudásuk mellett megcsillogtatják a fejbőrüket is. 

Talán kevesen játszottak annyiféle szerepet, ahányat Ben Kingsleytől láthattunk. A kopasz színész a legnagyobbak egyike, ehhez nem is férhet kétség.  2001-ben Erzsébet királynő lovaggá ütötte őt.

A legmenőbb kopasz sztárok

A kopasz amerikai teniszező, Andre Agassi nyolcszor nyert Grand Slam-tornát. Egyike annak a hét sportolónak, akik megnyerték mind a négy Grand Slamet. Karrierje elején apja bosszantására nadrágban, rózsaszínre rúzsozott szájjal jelent meg egy tenisztornán.

A legmenőbb kopasz sztárok

Azok a filmek, amelyekben Samuel L. Jackson játszott, több mint 2 milliárd dollár bevételt hoztak Amerikában. Ezzel ő a második legtöbb pénzt termelő filmsztár. Jackson egyszer egy interjúban azt mondta, hogy olyan szerepeket vállal csak el, amelyek érdekes karaktert formálnak, és nézők számára is izgalmasak.

A legmenőbb kopasz sztárok

 Telly Savalas görög származású amerikai színész, mindenki Kojakje hosszú éveken át nyűgözte le a nézőket a felügyelő szerepében. A színész A halál ötven órája című
filmben és A piszkos tizenkettőben is emlékezeteset alakított. Azt talán kevesen tudják róla, hogy énekesként is fellépett.

A legmenőbb kopasz sztárok

Michael Jordant minden idők legsikeresebb kosárlabdázójaként tartják számon. Nagy szerepe volt abban, hogy a sport és az NBA népszerűsége az egész világon megnőtt. Játéka mindig látványos volt, egyedi stílusa miatt vált a közönség kopasz kedvencévé.

A legmenőbb kopasz sztárok

Phil Collins, az ismert angol énekes és dalszerző hét Grammyt kapott és Oscar- és Golden Globe-díjat is nyert. A Genesisben szerette meg a közönség az izgalmas hangú énekest, de szólókarrierje még magasabbra emelte. 

A legmenőbb kopasz sztárok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top