Szabadidő

Forrong az Instagram az utazóbloggerek botrányos képe miatt

Persze akadnak olyanok is, akik azért forronganak, mert szerintük nincs ebben az egészben semmi botrányos. Zajlik az élet Filterföldén.

Jókora perpatvart kavart az Instagramon két utazóblogger, Kelly Castille és Kody Workman egyik fotója: a kommentelők egy része a párnak esett neki a kép miatt, a másik tábor a szidalmazókat szidalmazta, aztán persze megszólaltak a Castille-ék is, hogy teljes legyen a kép.

Induljunk a kályhától, emitt az inkriminált fotó, ami amúgy Balin készült:

Tartozik hozzá egy hosszabb eszmefuttatás is mindenféle ösvényekről meg az életben meghozott döntésekről, de ezt most inkább levágtuk, egyrészt azért, mert elég zavaros, másrészt meg azért, mert úgysincs semmi köze ahhoz, ami miatt áll a bál. A bál ugyanis nyilván azért áll, mert elég sokan megjegyezték, hogy ezt így megcsinálni azért nagyon felelőtlen húzás volt. Na jó, ők nem így fejezték ki magukat, igazából elég alacsonyan röpködtek a jelzők meg a minősítések: „idióta, röhejesen nevetséges fotó”, „ez a legostobább dolog, amit ma láttam”, „degeneráltak vagytok”, „szép példát mutattok”, volt itt minden, de tényleg.

Közben pedig, ahogy már említettük, természetesen felsorakozott az ellentábor is: ők olyanokat mondtak, hogy a kép „kolosszális”, „zseniális”, Castille bátor, hogy bevállalta, és ez az egész a két ember szerelmének és egymás iránt érzett bizalmának jelképe. Ennyi alapján már nyilván mindenki el tudja képzelni azt is, mit kiabált a két csoport egymásra, úgyhogy ne is húzzuk az időt, ugorjunk előre a slusszpoénra: Castille és Workman tegnap elmondta a Fox Newsnak, hogy a kép sokkal biztonságosabb körülmények között készült, mint azt gondolnánk, ugyanis egyrészt napokig tervezgették, másrészt meg

a medence alatt van egy másik is, vagyis ha Castille véletlenül mégis kicsúszik Workman karjaiból, vízbe esik, csak a drámaibb hatás kedvéért ezt a fotón nem mutatták meg.

Hát így. Ezután egyébként még beszéltek egy kicsit arról is, hogy ők utazók, kalandorok, de mindenek felett kreatívok, és az élet tele van perspektívákkal, de ezt megint kivágjuk, egyrészt azért, mert elég zavaros, másrészt meg azért, mert sokkal jobban szeretnénk, ha az nlc.hu olvasói tennének igazságot az ügyben, az ugyanis szerintünk még a nagy revelációt követően is hagy az emberben néhány kérdőjelet. (via)

Fotó: Instagram/Positravelty

Fotó: Instagram/Positravelty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top