Egészség

Szörnyű betegség előjele volt, hogy elaludt a kislány a hintában

Csak utólag derült ki, hogy az ártalmatlannak tűnő álmosság a leukémia egyik tünete volt.

Egy édesapa azt hitte, sikerült egy aranyos pillanatot lefényképeznie, amikor 23 hónapos kislánya elaludt a hintában. Néhány héttel később azonban kiderült, hogy a gyerek azért volt fáradékony, mert leukémiás.

A ma már 3 éves Izzy 570 dózis kemoterápián van túl, és továbbra is fenntartó kezelést kap, nehogy ismét megtámadja a szervezetét a rák.

A szülők eleinte azt hitték, hogy csak a szokásos megfázás és vírusos megbetegedés miatt gyenge a kislányuk. A lábán lévő zúzódásokat is csak a gyerekkor velejáróinak tekintették.

Csak akkor vitték kórházba, amikor furcsa kiütések jelentek meg rajta. Ekkor diagnosztizáltak a kislánynál leukémiát. Az apában csak ekkor tudatosult, hogy az aranyos fotó szörnyű tragédiát jelzett előre.

A 39 éves édesapa most arra szeretné figyelmeztetni a szülőket, hogy legyenek nagyon résen, és figyeljenek az árulkodó jelekre. Mert előfordulhat, hogy egy ártalmatlannak tűnő dolog komoly betegség tünete.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top