Egyéb

Úgy tűnik, Michael Bublé mégsem vonul vissza

Az énekes maga cáfolta a hírt.

Pénteken a brit Daily Mail közölt egy interjút, amelyben Michael Bublé kijelentette, hogy ez az utolsó nyilatkozata, soron következő albuma, a Love után ugyanis visszavonul. Az interjúban az énekes azzal indokolta döntését, hogy családja rendkívül nehéz időszakon van túl, 5 éves kisfiáról, Noah-ról ugyanis 2016-ban kiderült, hogy rákos. Bár a kisfiú azóta meggyógyult, időközben Bublénak elege lett a szakmából. Mint mondta, „nincs gyomra” már a hírességek narcisztikus világához.

Bublé a SiriusXM-nek adott rádióinterjújában mégis cáfolta a hírt. Amikor a Daily Mailben megjelentekről kérdezték, az énekes ironizálva azt mondta, a hír „az utolsó szóig igaz”, komolyra fordítva a szót azonban hozzátette:

Nem megyek sehova.

Isaac Brekken / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Az énekes egyben arra is utalt, hogy a Daily Mail nem éppen a legmegbízhatóbb forrás, így lehet, hogy a portál egyszerűen rosszul idézte őt, vagy csak egy kiragadott mondatrészt hoztak le tőle.

Bublé ugyanakkor elismerte, hogy az elmúlt két év során komolyan fontolóra vette, hogy felhagy a zenéléssel:

A család a legfontosabb. Az első a gyermekem egészsége. A családommal, a feleségemmel, a hitemmel való kapcsolatom – ez mind fontosabb

– nyilatkozta.

(Entertainment Tonight)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top