Egyéb

95 kilót fogyott, miután kiakasztotta a mérleget

A nő önbizalma rohamosan javult, mikor életében először fért bele egy 44-es farmerbe.

18 hónapja az egygyermekes ausztrál anyuka, Holly Smith elhűlve tapasztalta, hogy az orvos nem tudta megmérni a 208 kilogrammos testtömegét, mert a mérlegen nem volt addig számozás. A 37 éves nőnek egy „speciális mérleget” kellett igénybe vennie, amely az ő méreteit is képes volt kezelni.

Holly a vizsgálat eredményeképpen gyomorgyűrű beültetése mellett döntött.

Holly a műtét előtt. Fotó: Cater News

Az ezt követő másfél évben összesen 95 kilót dobott le. Bár a 85 kilogrammos álomsúlya még messze van, a nő önbizalma rohamosan javult, mikor életében először fért bele egy 44-es farmerbe.

Fotó: Holly Smith/Facebook

Mivel Holly egész életében túlsúlyos volt, igyekezett mindenáron kerülni a mérlegeket. A 2016 decemberi mérés előtt utoljára 2011-ben mérték, akkor kilenc hónapos terhesen 156 kg-t nyomott. A szülés után lassacskán kúsztak fel a kilók, ami talán nem is csoda, hiszen majd mindennap elfogyasztott egy óriási tábla csokoládét és egy KFC-gigamenüt.

2017 nyarára Holly eleget fogyott ahhoz, hogy tornázhasson, egy személyi edző foglalkozik vele heti hatszor, és kardió, súlyzós, illetve HIIT-edzéseket kombinálnak.

Holly boldogabb, mint valaha. Fotó: Holly Smith/Facebook

Megtanultam szeretni a testemet és mindazt, amire képes. Soha nem voltam még boldogabb. Annyira élőnek érzem magamat!” – lelkendezik.

(via Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top