Egyéb

Most te is vehetsz luxuslakássá alakított víztornyot

Igazán menő luxuslakás készült egy 1930-as években épült víztoronyból: hat hálószoba, tetőterasz, extravagáns megoldások. Épp eladó!

Jelenleg másfél millió fontot ér az a luxuslakássá alakított hatalmas víztorony, amelynek lapos tetején egy tetőkertet is kialakítottak. A víztoronyhoz 25 ezer fontért jutott hozzá egy árverésen jelenlegi tulajdonosa, és 2016-ban alakította át hat hálószobás, öt fürdőszobás, négynappalis luxuslakássá.

Forrás: knightfrank.com

Maga a torony 1930-ban épült, és egészen 2004-ig betöltötte eredeti funkcióját. Az átalakítás közben a torony számos eredeti elemét meghagyták, így maradt a csodálatos, kovácsoltvas csigalépcső, a vízszintmérő és a rusztikus kőfelületek némelyike is.

A lakótér négy szinten helyezkedik el, beleértve a műfűvel borított, körpanorámás tetőteraszt. A Warwickshire környékén található és a Coventry-i Egyetem német építésze által tervezett art deco épületet a Knight Frank ingatlanügynökség forgalmazza, szóvivőjük szerint a Cromwell Torony a design remekműve.

Megnézem
Összes kép (9)

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top