Egyéb

Luxus Vivien: „meghalok a fáradtságtól”

Nem ez az első alkalom, hogy a Feleségek Luxuskivitelben sztárja smink nélkül mutatja meg magát az Instagramon. Most azonban bölcsességek helyett a kendőzetlen igazságot is megosztotta rajongóival.

Csakúgy, mint május végén, Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat egyik szereplője ismét smink nélkül mutatta meg magát. Csakhogy amíg a korábbi poszt célja az volt, hogy a természetes szépség mellett kampányoljon, és Vivien még egy sor bölcsességet is csatolt a poszthoz, a mostani kép más.

Luxus Vivien ugyanis megosztotta a rajongóival, hogy rettenetesen fáradt. Egész pontosan azt írta: „Meghalok a fáradtságtól… de nincs megállás.” A posztból kiderült, Vivien kéthónapos kisfia, Edward keresztelője miatt hajtja túl magát. „Edward keresztelője ma van és a templomban díszítünk Edward keresztanyukájával, ezért már korán reggel a virágpiacon jártam…” – írta Instagramján Luxus Vivien. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top