Egészség

Burkus Vanessza nem feledkezik meg sorstársáról és barátjáról, Krisztoferről

Összebarátkozott a várpalotai hintabaleset sérültjével, Máthé Krisztoferrel a korábban súlyos autóbalesetet szenvedett Burkus Vanessza, amikor még mindkettejüket Budakeszin ápolták. Vanessza azóta sokkal jobban van, otthon lábadozik, de továbbra is tartja a kapcsolatot a még mindig fekvőbeteg Krisztoferrel.

Tavaly júliusban szenvedett súlyos autóbalesetet Bulgáriában Burkus Vanessza, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba. A lány kómába került, ilyen állapotban szállították haza Burgaszból, hogy Szegeden megoperálhassák. Innen Budakeszire, az Országos Rehabilitációs Intézetbe került, ahol a felépülő Vanessza megismerkedett Máthé Krisztoferrel, aki a szeptemberi tragikus várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje, és ugyancsak kómában feküdt. 

Mostanra Vanessza sokkal jobban van: Budakesziről már hazaköltözhetett, szilveszterkor már a barátaival bulizhatott. Krisztofer viszont még mindig a rehabilitációs intézetben fekszik, és bár javul az állapota, járni, beszélni nem tud, a család kérdéseire is csak bólogatásokkal felel. 

A szegedi lány – amíg együtt lábadoztak – többször meglátogatta betegágyánál a fiút, gyorsan összebarátkoztak. Jelenleg Vanessza és a fiú édesanyja telefonon tartják a kapcsolatot – írja a Lokál.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top