Egyéb

Csúnyán beégett a férfi, aki a Twitter-oldalán alázta a plus size nőket

A dél-afrikai férfi viccesnek gondolta az általa megosztottakat, de először két modell, végül az egész internet rászállt miatta. Ráadásul még a bocsánatkérése sem sikerült valami jól.

Alig néhány napja a dél-afrikai Leyton Mokgerepi közzétett egy posztot a Twitter-oldalán. Eddig a történet még semmi extra: milliók csinálják ezt nap mint nap. Csakhogy Mokgerepi egy nem akármilyen, random képpárt osztott meg, hanem egy olyat, amelyen az egyik szereplő egy tökéletes testű modell, a másik pedig egy plus size modell. Íme:

A férfi a két képet még egy szerinte vicces felirattal is ellátta: a vékony modell feje fölé azt írta: „Lányok, akiket kedvelek”, míg plus size kolléganője fölé azt: „Lányok, akik kedvelnek”. Mokgerepi azt gondolta, követői majd vele együtt nevetnek a humorosnak szánt poszton, csakhogy nem így történt. Leginkább azért, mert a poszt eljutott a kép plus size szereplőjéhez, Lesego Legobanéhoz is.

A fiatal nő durván beégette Mokgerepit, amikor válaszolt a posztjára, méghozzá azzal, hogy: „Én egyáltalán nem kedvellek”. Több se kellett az internet népének: egymás után készítették a Mokgerepit alázó fotókat, míg végül a férfi maga fújt visszavonulót. Röviddel az első poszt után újra kitette Lesego fotóját, ezúttal egyedül, azzal a felirattal, hogy „Álombarátnő”.

Hát, döntsétek el, ti elfogadnátok-e ezek után egy ilyen bocsánatkérést…

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top