Egyéb

Hosszú Katinka újabb változásokat jelentett be

Újabb változásokat jelentett be Hosszú Katinka, amelyek úszócsapatát, az Iron Aquaticsot érintik. Új edző és új profi csapattag tűnt fel medencében.

Mozgalmas szeptembere van Hosszú Katinka csapatának, az Iron Aquaticsnak. A most induló új szezontól Shane Tusup vezetőedzőként látja el a csapat irányítását, ami alapvető változásokat jelent a klub életében. Megalakult az Iron Aquatics PRO-csoportja, amelynek tagjai együtt edzenek nap mint nap.

„A PRO-csapat mellett a D2 gyerekcsoportot is én edzem. Ez hatalmas öröm számomra, mert így fiatal korban is nagyobb hatást tudok gyakorolni rájuk, ami reményeim szerint biztos alapokat fog adni ezeknek a srácoknak” – mondta Shane, aki a gyerekek edzése mellett az egész programért is felel.

Az átigazolási időszak szeptember 30-án véget ér, így már csak két hetük van a profi úszóknak csatlakozni az általuk választott csapatokhoz. Így tett az Iron Aquatics legfrissebb igazolt versenyzője, Földházi Dávid is, aki korábban már edzett a csapattal. A 22 éves úszó idén nyáron döntött úgy, hogy az Iron Aquaticsban folytatja profi pályafutását.

Edzői fronton is bővült a csapat: Kiss Dóra segédedzőként érkezett az Iron Aquaticshoz, miután idén úgy döntött, befejezi úszó pályafutását. Dóra jelenleg Shane mellett látja el a segédedzői feladatokat, amire hatalmas lehetőségként tekint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top