Aktuális

M. Richárd elismeri bűnösségét

M. Richárd a kokainfogyasztást is elismerte, és bánja, hogy balesetet okozott.

A Dózsa György úti baleset okozásával gyanúsított M. Richárd a PestiSrácoknak írt levelet, melyben közölte álláspontját ügyével kapcsolatban.

A férfi hangsúlyozta, hogy bűnösségét teljes mértékben elismeri, és saját bevallása szerint őszintén bánja, hogy balesetet okozott. A sérülteknek, illetve az elhunytak hozzátartozóinak kártérítést szándékozik fizetni.

M. Richárd elismeri bűnösségét
M. Richárd
Fotó: MTI / Mohai Balázs

Mint fogalmazott, a felelősségét nem kívánja másra hárítani, ám felhívta a figyelmet arra, hogy a szakértői vélemény és a térfigyelő kamerák felvételei alapján a balesetért a másik jármű vezetője is felelős.

M. Richárd elismerte azt is, hogy valóban kokaint fogyasztott a cselekmény előtt 24-72 órával, megjegyzi ugyanakkor, hogy az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint az aktív hatóanyag a baleset idejére már kiürült a véréből és “a biztonságos gépjárművezetésre hátrányos befolyásoló hatást már nem fejtett ki”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top