Horoszkóp

Ennyire gonoszak a csillagjegyek

Szerinted melyik a leggonoszabb csillagjegy? Vagy melyek azok a csillagjegyek, amelyekben a leginkább ott lapul az ördög, a bosszúvágy, a revans? Sorrendet állítottunk fel. A sor végére került csillagjegyekben a legkevésbé lelhető fel a rosszindulat csírája, legalábbis a horoszkópjuk szerint. Aztán a hajlam egyre erősödik. Te hányadik vagy a sorban?

12. A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Horoszkópja szerint a Vízöntő egyedi és különleges. Annyi minden negatív hangzott már el rólad, most végre valami jó is napvilágra kerülhet. Hiszen mégiscsak te vagy a legbarátságosabb csillagjegy, lelked pedig tiszta, mint a patyolat. Nem véletlenül kerültél a gonoszság listájának a legaljára.

11. A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a valóságban is olyan, mint hal a vízben. Csak úszkál, és a légynek sem árt. Persze, jogos a kérdés, akkor mégis mi van a cápákkal? Nos, csillagjegyedben a gonoszság csíráját tényleg alig találni, szóval, csöppet sem vagy cápa, inkább csak sokan félreértenek.

10. A Bak (december 22. – január 19.)

Gonosztevők, vigyázat! Íme a hős Bak, aki túljár az eszeteken. Sajnos gyakran beleragad a szuperhős csapatba, melynek sosincs valódi vezetője. Így gyakran azon töpreng, mégis mi az ő dolga ebben az őrült világban. 

9. A Bika (április 19. – május 20.)

Hogy is mondjuk finoman… Nos, Bika jegyűként pontosan olyan vagy, akár a Pokémonok. A Pokémokon ugyanis épp annyira gonoszak, amennyire a vezetőjük az. Ne feledd, mindegy, mi történt, az nem a te hibád.

8. A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként igenis ragaszkodj hozzá, te tökéletesen rendes és kedves jellem vagy. A probléma akkor merül fel, amikor kibújik belőled az ördög, köszönhetően az ostoba félreértéseknek.

Vajon mennyire gonosz és ördögi a csillagjegyed?
Vajon mennyire gonosz és ördögi a csillagjegyed?

7. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Vajon akad rá példa, hogy barátaidat varacskos disznóknak, mangusztának vagy esetleg hiénának nevezed? Ugye, ilyen sosem fordult még elő?? Oroszlán jegyűként pontosan tudod, hol a helyed. Te vagy az első, az ördög pedig csak utánad jön.

6. A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként azzal áltatod magad, te csupán a munkádat végzed. Titokban meg a rosszfiúknak segítesz. Minek aggódnál? Egy őszinte beszélgetés a barátaiddal annyira inspiráló lehet, hogy lelkedben máris visszaáll a világ békéje.

5. Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a mocskos duma csöppet sem áll távol tőled. Amit mások meg úgy sem értenének meg, azt mélyen titokban tartod. Így legalább az sem derülhet ki, hogy akkor ott lapul benned a gonoszság – vagy mégsem.

4. A Nyilas (november 22. – december 21.)

Keményen dolgozol rajta, hogy mások hősnek lássanak. Nyilas jegyűként már-már annyira megszállott és rögeszmés lehetsz, hogy ez a nagy akarat éppen a dühöt váltja ki belőled. Föl kéne ismerned a különbséget a valódi jedik és Darth Vader között. Menni fog?

3. A Skorpió (október 23. – november 21.)

A gonoszság képzeletbeli dobogójának alsó fokára a Skorpió állhat fel. Mesterien ördögi vagy ugyanis a mások fölötti uralkodásban. Pedig te is tudod, viselkedésed nagyon kockázatos, hiszen szeretett alattvalóid előbb-utóbb elárulhatnak vagy cserben hagyhatnak.

2. A Kos (március 20. – április 19.)

Uralkodó bolygód a Mars, amelynek energiája miatt Kos jegyűként rendkívül forrófejű vagy. És sajnos az sem mondható el rólad, hogy elegendő türelemmel rendelkeznél. De talán egyszer eljön a te napod is, amikor végre lehiggadsz, lenyugszol. Ekkor már az ördögi lista második helyéről is sokkal lejjebb kerülhetsz. 

1. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Furcsa ezt mondani, de a világ a Mérleg ördögi terveitől retteg a leginkább. Persze, mire összegyűjtenéd az összes hatalmas robotot, amire szükséged lenne, már egy filléred sem marad. Akkor meg minek ez a nagy igyekezet, nem igaz?

(via The Earth Tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top