Szex

18+: Mivel síkosítsunk?

Néha jól jönne egy kis segítség, de olyan nagy a kínálat, hogy nem tudjuk, melyiket válasszuk. Bloggerünk többfélét is letesztelt, olcsótól a drágáig, íme a véleménye.

Vazelin

Bármelyik gyógyszertárban kapható, egy tubus még talán 200 Ft-ba sem kerül, és bár eléggé merev, zsíros az állaga, a célnak tökéletesen megfelel. Nincs semmilyen illata, nem rendelkezik különleges vágyfokozó képességekkel, viszont könnyen beszerezhető és sokáig eláll. Mivel friss tetoválásokra is alkalmazzák, ezért nem kell a patikus néni helytelenítő tekintetétől tartani, kérhetjük bátran. Én egyszer bevásároltam három tubussal, ami hónapokig elég volt. Mogyorónyi mennyiséget használtam el egy-egy alkalommal, és így is simán becsúszott vele minden a helyére.

18+: Mivel síkosítsunk?

 

Durex play

Annyira népszerű márka, hogy szinte bárhol, még a sarki kis boltban is kapható, ezért érdemes a közelünkben körülnézni, hol adják a legkedvezőbb áron. A tubusa nagyon könnyen kezelhető, az illata is jó. Persze van belőle cseresznyés, aloés és olyan is, ami használat közben felmelegszik. Én a 2 in 1 masszázsgélt használtam, ennek lila a tubusa. A 200 ml-es 2549 Ft az egyik nagy hipermarketben.

18+: Mivel síkosítsunk?

 

Glide

Annyira könnyed, hogy szinte észre sem venni használat közben. Kiválóan alkalmas tágításhoz, ujjazáshoz. Vízalapú síkosító, többféle variációban létezik, van BIO és van antiallergén változata is. Szex Shopban (ahonnan akár online is rendelhető) a 30 ml-s 1590 Ft, a 100 ml-s 2690 Ft.

18+: Mivel síkosítsunk?
Még több ötlet síkosításhoz, köztük alternatív megoldások is a Sorskerék blogon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top