Szabadidő

Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül!

Kollekciója hamarosan a boltokban. Mi történik, ha apu vigyáz a játszótéren a gyerekre, hogyan találjuk meg a hangulatunknak megfelelő filmet, és egy bájos virágbolt története heti webes ajánlónkban.

1. A legszebb üzletek természetüknél fogva a virágboltok lehetnének, ennek ellenére számos itthoni üzlet inkább siralmas látványt nyújt a kitett három szegfűvel, négy gerberával és a celofánba csomagolt rózsákkal. Több lelkesedés, fantázia és ízlés szorult azokba a lányokba, akik egy falfirkákkal csúfított szűkös helyiségből némi baráti összefogással bájos virág- és ajándékboltot faragtak. A képeket elnézegetve kedvünk lenne magunknak is nyitni egyet!

Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül!
Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül!

 

Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül!
Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül!

 

2. Az esős őszi estéket legjobb meleg takaróba bugyolálva, otthon átvészelni. Ha ilyenkor valami „Meg Ryan-es” romantikával vigasztalódnánk, vagy az olasz vakáció képeire emlékeznénk, de nem tudjuk, milyen filmet is keressünk, segít a Jinni.com. Az oldalon hangulat, színész, korszak és helyszín alapján böngészhetünk.

Jinni
Jinni

Infó: www.jinni.com »

3. A családi legendárium szerint a húg ajka fölötti kis sebhely arra az egyetlen alkalomra emlékeztet, amikor az összes gyermek (kettő) a családfő gondjaira lett bízva a játszótéren. Mi ezt valahogy így képzeljük el:

   

4. Egy reklámszövegíró és egy kreatívigazgató sem mindig csak kommersz ügyletekre hajlandó. Aki elmulasztotta Finy Petra és Havasi Gábor És a lányka című, különös hangulatú vers-fotó kiállítását a Nyitott Műhelyben, érdemes rákattintania műveikre az alábbi oldalon.

Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül
Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül

Infó: http://es-a-lanyka.blogspot.com »

5. Madonna, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf és Roberto Cavalli után kíváncsian várjuk, ki tervezi idén a svéd divatcég legújabb speciális kollekcióját. A titok megfejtéséig szeptember 9-ig várnunk kell, addig találgathatjuk: ki ez a férfi?

 

6. Nincs kibúvó többé, hogy Csokmaományon nincs fitneszterem, meg hogy esik és hideg van. Egy internetes edzőteremben újabban otthon is tornázhatunk profi trénerek segítségével, a legkülönfélébb óratípusokon, az aerobiktól a zumbáig.

FitVideo
FitVideo

Infó: www.fitvideo.hu »

 

Ki ez a titokzatos férfi? Szeptember 9-én kiderül!Nézd meg ezt is: Nincs család, ahol ne lenne vitatéma nyaralás előtt, mi fér be a csomagtartóba, és mi nem. Mennyivel egyszerűbb lenne bőröndök nélkül – gondolta Rolf Potts. A National Geographic Traveler és a New York Times utazási témákra szakosodott riportere augusztus végén csomagok nélkül indult el újabb útjára. 5 kontinenst, 12 országot 6 héten át mindössze annyi poggyásszal jár be, amennyi a zsebében elfér – egy fogkefe és az iPod még igen. »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top