Egészség
Szponzorált tartalom

Világhírű magyar találmány: Brad Pitt és Nicole Kidman is ezt választotta

A világon több, mint 10 millió ember éleslátását adta vissza a lézeres szemműtét, és Hollywoodban is rajonganak érte. Íme, 7 érv, hogy miért jó, ha a világhírű magyar femtolézeres eljárást választod!

Akár közelre, akár távolra nem látsz jól, lézeres szemműtéttel még annál is élesebben láthatsz, mint most a szemüvegedben. Itt az ideje eloszlatni a kételyeidet, amik a lézeres látásjavítással kapcsolatosak!

22 éve, a világon elsőként itthon végeztek olyan szemműtéteket, amihez nem kell emberi kéz

A lézeres szemműtéteknek 3 fajtája létezik: az egyik a PRK kezelés, ami az érzékeny szemfelszínt formálja, ezt tovább fejlesztve megszületett a lebenykészítéses. kétlépcsős LASIK eljárás, ahol az első lépést mechanikus eszközzel (mikrokeratommal), a másodikat pedig lézerrel végzik. A harmadik, a jelenleg ismert legkorszerűbb eljárás a FemtoLASIK, ahol a mechanikus eszközt is lézer váltotta fel, így emberi kéz érintése nélkül végzik a látáskorrekciót. Ez utóbbira különösen büszkék lehetünk, hiszen a FEMTO technikát a világon elsőként Budapesten, a margitszigeti lézeres látásjavító klinikán alkalmazták.

Magyaroknak köszönhetjük a legmodernebb eljárást

A mechanikus eszközt kiiktató femtolézeres eljárást magyar tudósoknak köszönhetjük. Két magyar fizikus, Dr. Juhász Tibor és Dr. Bor Zsolt 1994-ben alkotta meg a technológiát, és bár a fejlesztéseket Amerikában végezték, rövid időn belül itthon is bevezették az azóta világsikerű látásjavító FemtoLASIK szemműtétet.

Hollywoodban is szeretik

A világsztárok sem szeretnek hunyorogni, és lássuk be: szemüveg nélkül általában mindenki jobban néz ki, ami Hollywoodban nem utolsó szempont. Brad Pitt, Courteney Cox, Reese Witherspoon, Nicole Kidman és a golfozó, Tiger Woods is a lézeres szemműtét választotta, hiszen nem csak nekünk macerás a szemüveg és a kontaktlencse, Hollywoodban sem rajonganak érte.

A korral járó látásromlás is kezelhető lézeres szemműtéttel

45 éves korod körül a szemlencse kezdi elveszíteni a rugalmasságát, emiatt a közellátás romlik, és a kor előre haladtával egyre többen hunyorgunk. Ez természetes folyamat, azonban nem kell beletörődnöd abba, hogy mostantól csak szemüveggel, vagy kontaktlencsével olvashatsz könyvet. A lézeres szemműtéttel az időt is visszaforgathatod!

Több, mint 10 millió embernek adta vissza az éleslátását

A femtolézeres eljárás akkora siker lett az egész világon, hogy körülbelül annyi embernek adta vissza az éleslátását, mint Magyarország egész lakossága. A ’90-es évek óta több, mint 20 millió szemet műtöttek meg világszerte a magyar ötletből kifejlesztett femtolézerrel.

100%-nál is jobban láthatsz

A lézeres szemműtéttel jobb lehet a látásod, mint ami természetes módon lehetséges. A szaruhártyánk felszíne ugyanis eredetileg egyenetlen, ezért a dioptriák eltérnek a felszínén. A legmodernebb lézerkezelések elpárologtatják ezeket az egyenetlenségeket, így akár távolra, akár közelre nem látsz most jól, a néhány másodperces femtolézeres kezelést követően akár 125, vagy 150 százalékos is lehet a látásod.

Egyáltalán nem jár fájdalommal

Lehet még él benned a tévhit, miszerint ha a szemedhez ér valami, akkor az fáj, de a legújabb technológiával végzett látáskorrekciónál valóban nem érzel fájdalmat. A szemedbe érzéstelenítő cseppeket csepegtetnek, a műtét mindössze néhány másodperc (!), és mindez fájdalomérzet nélkül.

Válaszd a femtolézeres szemműtétek fájdalommentes, extra gyors és legkíméletesebb csúcstechnológiáját, a VISUMAX kezelést! Jelentkezz kedvezményes alkalmassági vizsgálatra a margitszigeti lézeres szemklinikán!
ÉRDEKEL

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top