Egészség
Szponzorált tartalom

Ezért nem kell félni a lézeres szemműtéttől

Fájdalmas lesz? Sokáig tart? Mennyi idő múlva érzékelhető a látás javulása? Most minden kérdésre választ kaphatsz, de egyet előre elárulunk: életed egyik legjobb döntése lesz, ha a lézeres szemműtétet választod.

A mai életvitelünk mellett, a sok mobilozás, az egész napos monitor előtti munkavégzés, valamint az okos tévék világában a mondás, miszerint „úgy vigyáz rá, mint a szeme fényére”, már nem feltétlenül állja meg a helyét. Az idő múlásával a látásunk óhatatlanul romlik, azonban lézeres szemműtéttel könnyedén visszaforgathatod az időt. Ha te is azt fontolgatod, hogy végleg megválsz a szemüvegedtől vagy a kontaktlencsédtől, de nem mersz belevágni, mert tartasz tőle, mennyire biztonságos, valóban fájdalommentes és gyors-e, segítünk megszabadulni a félelmeidtől.

Biztonságos

Ha jó klinikát választasz, nem kell félned a lézeres szemműtéttől. Több tízezer lézeres szemműtét tapasztalata, a klinika technikai felszereltsége és az ott dolgozó szakorvosok szakmai tudása a garancia arra, hogy jó kezekben vagy. Ráadásul a jobb klinikákon írásos orvosi garanciát  is vállalnak arra, hogy a műtét után valahány dioptriával jobb lesz a látásod. Ha pedig betartod a műtét utáni egyszerű szabályokat – az előírt ideig óvod a szemedet a közvetlen napfénytől, a víztől, az extrém fénytől és a portól –, akkor szövődményekkel sem kell számolnod.

Gyors

Onnantól kezdve, hogy beléptél a klinika ajtaján, körülbelül  2 óra alatt végezhetsz. Az előkészületek és a műtétet követő papírmunka több időt vesznek igénybe, mint maga a szemműtét, ami a legmodernebb VISUMAX kezelés esetében csupán néhány másodperc. A műtét eredményére sem kell sokat várnod: a látásod már rögtön a beavatkozás után olyan éles lesz, hogy nem tudod majd letörölni az arcodról a mosolyt. A végleges eredmény a műtét típusától függően néhány naptól néhány hónapig terjedően alakul ki.

Fájdalommentes

A lézeres szemműtétet helyi érzéstelenítéssel végzik, így fájdalmat nem fogsz érezni. Minimális kellemetlenséggel jár csak a beavatkozás, de biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható klinikáról jó érzésekkel fogsz távozni. A legújabb technológiával végzett szemműtéteket már extra precíz, csúcsteljesítményű gépekkel végzik.

Nem  lesz szükség betegszabadságra sem

Mivel a modern lézeres szemműtétek  nem igényelnek kórházi tartózkodást, betegszabadságot sem kell kivenned, elég, ha a műtét napjára kérsz egy szabadnapot. Sokan a műtét másnapján esedékes első kontrollvizsgálatra már a munkahelyükről érkeznek.

Lézeres szemműtéten gondolkodsz? Jelentkezz kedvezményes alkalmassági vizsgálatunkra, ahol minden kérdésedre örömmel válaszolunk!
ÉRDEKEL

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top