Egészség
Szponzorált tartalom

Rándulás, ficam, húzódás – Ezt tedd, hogy gyorsabban meggyógyulj!

Rosszul mozdultál és azóta is fáj a nyakad, vagy a hátad? Ez az 5 gyógynövény segít!

Elég egy rossz mozdulat és a húzódás miatti fájdalom akár több napon keresztül is megkeserítheti az életünket. De ne ess kétségbe, nemcsak az idő, hanem te is segíthetsz magadon, hogy gyorsabban felépülj!

Kamilla

A finom illatú kamilla a legtöbbször megfázáskor kerül elő a gyógynövényes polcról, de ez a kis virág nemcsak nátha ellen kiváló. A kamilla hatékony fájdalomcsillapító és nagyon jó gyulladáscsökkentő, miközben allergiás reakciót sem okoz. Rándulás, ficam és húzódás esetén is segíthet, ha szeretnénk mihamarabb véget vetni a kellemetlen duzzanatoknak és fájdalmaknak.

Fekete nadálytő

A fekete nadálytő igazi kincs, ha rándulás, vagy húzódás miatt fájlaljuk végtagjainkat. Ez a gyógynövény ugyanis nemcsak a csonttörések, és a véraláfutással járó sérülések egyik leghatékonyabb doktora, hanem fájdalomcsillapító és sejtregeneráló hatása a húzódással járó sérülések esetén is a segítségünkre lehet. A fekete nadálytő eltünteti a vérömlenyeket, serkenti a vérellátást, és hatóanyagai felgyorsíthatják a gyógyulásunkat.

Árnika

Az árnika remek természetes megoldást nyújt a fájdalommal járó rándulás, ficam és húzódás gyógyításában. Ez a gyógynövény szövetregeneráló és gyulladáscsökkentő hatású, így a nehezebben gyógyuló sérülésekből is hamarabb felépülhetünk, ha árnika kivonatot tartalmazó krémet használunk, vagy a növényből borogatást készítünk.

Orbáncfű

Az ideg-és immunerősítő orbáncfű a rándulás miatti sérülések doktora. A gyógynövényből készült krém, vagy olaj nyugtatja a bőrt, és hozzájárul a gyorsabb sejtregenerációhoz, ami által lerövidíthetjük a ficam, húzódás utáni lábadozásunkat. De ez a gyógynövény hathatós segítség lehet a végtagokat érintő és központi idegrendszeri sérülések, valamint sérüléses idegi fájdalmak esetén is.

Körömvirág

A sebgyógyulást, hámosodást elősegítő körömvirág nemcsak a sebek gyógyulását gyorsíthatja fel, hanem a húzódás, ficam után is kiváló regeneráló hatással bír.  Ez a sárga virágú gyógynövény segít a duzzanatok mérséklésében, a gyulladás enyhítésében és a fájdalom csillapításában is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top