nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Egészség
A nagy punciigazságok – férfiak vallanak

A nagy punciigazságok – férfiak vallanak

A punci sokszor kényes téma, még nekünk, nőknek is, amelyet rengeteg kimondott, és kimondatlan kérdés övez. A sokunkban felötlő, túlnyomó részt csírájában elfojtott izgató vagy éppen nyomasztó gyakori kérdésekre most férfiak adnak egyenes választ.
NLCafé
f Ajánlom

Sajtszag, halszag, hasonló rémületes legendákról is hallani. De azért ugye nem kellemetlen az illata, ha szépen tisztára suvickolt, ragyogó állapotában tárjuk a férfiak elé?

Andris (29): A szaglásom sosem volt az erősségem, hacsak nem harcsapaprikásról van szó, én nőknél a látványra megyek. Van az a jellegzetes, forró, meleg “ölszag”, ami ilyenkor odalent megcsap, na, az minden nekem, csak nem rémületes… Imádom.

Tamás (37): A férfiak úgy vannak bekötve, hogy nekik a punciillat izgató, AMENNYIBEN vonzódnak az adott lányhoz. Ha igazából nem is akarják, csak belekényszerültek, mint Krisztus a krédóba (a nő rájuk hajtott, ők meg miért ne), akkor itt lehetnek fennakadások. Halszaga csak az elhanyagolt puncinak van.

Attila (41): A punci illata jó, igaz, van néhány kirívó eset, amikor szaga van, de ilyennel sem azért találkoztam, mert az illető nem fürdött, hanem egyszerűen erősebb volt a testszaga. A nefürgyéle-mítoszba persze nem érdemes belekapaszkodni, de egy pasi sem fog megrettenni, ha a nő mondjuk jógaedzés után tekeredik rá.

A nagy punci igazságok - Férfiak vallanak

Szerintünk tök gáz, ha borostás… Sokszor kóbor pelyhekkel, hetyke sörtékkel, merész bundával is védekezünk a meggondolatlan, alkalmi szex ellen, miközben a másik nem részéről a válasz ilyenkor: “engem nem zavar”. Tényleg nem?

Andris: Kitartó típus vagyok, a cél szentesíti az eszközt. Gyerekkoromban egy ép négyzetmilliméter nem volt a térdemen és a tenyeremen. Komolyan azt hiszik a nők, hogy néhány pihe fog visszatartani?

Tamás: Egyáltalán nem gáz szerintem. Gondolom vannak szőrantifetisiszták, de a férfiak egyszerűek. Ami kicsit borostás, az gyakorlatilag kopasz, egészen egy bizonyos hosszúságig, ami után meg szőrös. Az sem gáz, de nem érdemes hagyni ránőni a lábra, elburjánzani.

Attila: Viccesnek tartom, hogy borostás lábbal visszafogják magukat a nők a meggondolatlan szextől. Engem nem zavar, nem lehet mindig minden tökéletes. Nem lehet a tökéletes pillanat, hely, napfény, tisztasági szint, szőrhosszúság és egyéb baromságok köré építeni a szexet!

Mondjuk ki, van nem teljesen szabályos, tökéletes punci. Nem ritka. Sőt. De csak a Barbie-punci kell a pasiknak, vagy lehet egy függöny-, pata-, vagy akár tulipánfazonú punci is vonzó?

Andris: Hát, tényleg van, ami tetszik, és van ami kevésbé, de szerintem ez a nőknél is így van, ha visszanéznek, hogy nem mindenkiben látták az igazit odalent. Ha nagyon szeretjük a másikat, az persze sokat szépít a dolgon. Én szeretem a húsosabb puncit, és a szimmetria sincs ellenemre, de láttam már meseszép, karakteres, aszimmetrikus puncikat is. Szerintem a lényeg úgyis az, hogy “a puncit viselni tudni kell”.

Tamás: Ez, gondolom, ízlés kérdése, de egy kis szabálytalanság fel sem tűnik. Az óriási szeméremajkak például lehet, hogy annyira nem vonzóak, mint a szűzies kis példányok, nekem például ez tud visszatartó erejű lenni. Na nem ANNYIRA.

Attila: Szerintem, ha az ember szereti a partnerét, akkor szerelmes lesz a puncijába is – ha nem tökéletes, akkor is. Illetve gyakoroljunk már mi, férfiak is önkritikát. Minket se ijesztgessenek azzal, hogy milyen a tökéletes pénisz!

A szárazság ma már könnyen kezelhető. De ciki, ha valaki túl nedves?

Andris: Nekem nincs izgatóbb, mint ha az együttlét alatt felnézve egy istennőt látok magam előtt, aki olyan, mintha “a habokból” szállna ki. Imádom, a nedvességet szex közben, ebben semmi ciki nincs.

Tamás: Dehogy gáz, tök jó. Azt mutatja, hogy beindult ránk a másik, istenkirálynak képzeljük magunkat. Az előnedv szerintem olyan tiszta, hogy senkinek semmi baja nem lehet vele.

Attila: A nedvesség egyértelmű jele annak, hogy a nő akar minket. Ennél jobb érzés pedig szerintem kevés van a világon. Én imádom, ha valaki brutálisan nedves, engem felizgat maximálisan.

A nagy punci igazságok - Férfiak vallanak

A puncizajokat nem lehet úrinőként megszokni. A pasiknak nem hervasztó a különböző pózok után a hüvelyből előtörő hangok zaja?

Andris: Én erre szerintem tinikorom óta süket vagyok. Nagyon ráérhetnek azok a nők, akik szex közben ezzel foglalkoznak..

Tamás: Nem baj, de kizökkent. Ilyenkor nem lehet nem ráfigyelni, nem lereagálni, egymásra nevetni. Ez nem baj, játékos, cukiskodó szexben van helye, de olyan is lehet, amikor ez olyan mintha megszólalna a telefonunk közben.

Attila: Amikor már csattog a punci vagy egyéb hangokat ad, akkor játszhatná a Marseilles-t is, az sem zavarna. Másra koncentrálok úgyis.

“A puncin pihenő-dolgozó női ujjak mindent visznek.” Tényleg annyira izgatja a férfiakat, ha a nő az együttlét során a punciját simogatja?

Andris: Ez holt igaz, ha valaki nagyon nagyon jót akar nekem, még pirosra is festi hozzá a körmét.

Tamás: Felszabadult a nő, ha ezt megteszi. És ez jó, mert nincs görcs, a pasi is felszabadultabb. De még jobb, ha közben a pálca tövét is az ujjai közé szorítja néha, és akkor még a figyelmesség is megvan, nincs elzárkózás.

Attila: Én szeretem, ha egy nő felszabadult és magához mer nyúlni, szerintem ez a szexuális szabadság része. És élvezem, ha mer szex közben csak magával foglalkozni, ez a biztonság egyértelmű jele.

Megosztás Facebookon