Könnyű hétköznapok

Mogyoróvajjal a selymesen sima lábakért

Újabb őrület van kialakulóban. Mostantól felejtsd el a borotvahabot, használj mogyoróvajat, és selymesen sima lesz a lábad.

Nők, akik kipróbálták a mogyoróvajas borotválást, állítják, lábuk selymesen sima lett. Nem vicc, ez a valóság!

Új őrület: mogyoróvaj a selymesen sima lábakért

Darabos vagy krémes borotválás?

Első gondolatunk, vajon a darabos mogyoróvajat vagy a krémeset használták a bátor jelentkezők?

Az újságíró Maxine Builder szerint a mogyoróvaj a borotvahab legextrémebb alternatívája, amit csak el tud képzelni. Mivel annyira távol áll a racionalitástól, ezért kipróbálta a krémeset és a darabosat is. Ahogy az várható volt, előbbi jobban teljesített. Az újságírónő tapasztalata alapján az eredmény meglepően jó lett, a procedúra ugyanakkor nem meglepő módon meglehetősen gusztustalan volt.

Új őrület: mogyoróvaj a selymesen sima lábakért

Hidratál és allergiát okozhat

Egy másik újságíró, Annabell Cole próbálkozása is végeredményben sikerrel járt, bőre finomabbá vált a borotválást követően, ugyanakkor a borotvát kidobhatta a szemétbe.

A dermatológus szakember dr. Susan Mayu szerint a mogyoróvaj “sikere” olajtartalmának köszönhető, hiszen erősen hidratál, ugyanakkor allergén hatásáról is ismert, ezért nem árt óvatosan bánni vele.

További cikkek borotválás témában az NLC-n:

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top