Egészség

A kórházban vette feleségül szerelmét a rákos férfi

Gyermekeik előtt nem mutatják, mekkora a baj. Szívszorító történet.

A 23 éves Felix Glenny egy hónappal ezelőtt tudta meg, hogy gyógyíthatatlan bélrákban szenved és már csak néhány hónapja lehet hátra. A fiatal férfi és párja, Cola Weller, akivel két közös  gyermekük is van, elhatározták, hogy amilyen hamar csak lehet, összeházasodnak.

Felix állapota nem tette lehetővé, hogy elhagyja a kórházat, ezért a kórteremben tartották meg a ceremóniát a család és a barátok jelenlétében, a fogadásra pedig a kórház közösségi termében került sor. „Csodálatos nap volt, nagyon jól szórakoztunk. Őrületes volt, hiszen nagyon boldogok voltunk, ugyanakkor meghatottak is” – mesélte az ifjú feleség a Mirror riportjában.

Cola elárulta azt is, hogy Felix a lehető legtöbb időt akarja a gyerekekkel és vele tölteni. A kisebbik gyermekük, Pearl mindössze négy hónapos, így még nem sejti, hogy mi történik, a fiuk, Ralph viszont már kétéves, és ő bizony már kezdi érteni, hogy az apukája kórházban van. A szülők azonban próbálnak minél pozitívabbak maradni és nem mutatni a fiúcska előtt, hogy mekkora a baj.

A család a karácsonyt is a kórházban tölti az édesapával. „Ez lesz az utolsó karácsonya, ezért azt szeretnénk, ha a lehető legkülönlegesebb lenne” – mondta Cola.

A kórházban vette feleségül szerelmét a rákos férfi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top