Egészség

Ikertestvére gyermekét hordta ki

Elképesztő önzetlenségről tett tanúbizonyságot egy nő, amikor kihordott egy gyermeket rákból felgyógyult ikertestvére helyett.

Allison Dinkelackernél hat évvel ezelőtt, a terhessége 30. hetében mellrákot diagnosztizáltak és azonnal el kellett kezdenie a kemoterápiát. A kisfiát sürgősségi császármetszéssel segítették a világra, szerencsére egészséges lett. Allison kigyógyult a mellrákból, ám az orvosok közölték vele, hogy nem szülhet még egy gyermeket, mert félő, hogy akkor a betegség is visszatér.

Allison és férje azonban nagyon szerettek volna még egy gyermeket. Az ikertestvére, Dawn Policastro pedig vállalta, hogy kihordja a babát Allison helyett.

Ikertestvére gyermekét hordta ki

A kisfiú azóta már meg is született és Allison úgy érzi, a családja vele együtt vált teljessé. Nem tud eléggé hálás lenni Dawnnak.

“Te vagy a hősöm, és nem is lehetnék büszkébb rád. Kitüntetést érdemelnél a bátorságodért, az együttérzésedért és az önzetlenségedért” – írta ikertestvérének szóló nyilvános üzenetében Allison.

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top