Egészség

Győzd le hamarabb a náthát! (X)

Meghűlés, megfázás, takonykór – nevezzük akárhogyan, attól még a nátha az egyik legutálatosabb téli nyavalya. Hogyan gyűrhetnénk le minél gyorsabban?


Utálatos tünetek

Először csak kapar a torkod. Aztán már az orrod is folyik. A végén már köhögsz éjjel-nappal. Az egész kórság talán egy hétig, ha eltart, de te ezalatt legszívesebben kibújnál a bőrödből. Utálod magad vagy legalábbis a helyzetet. Nálad jobban csak a férjed (pasid) képes kikészülni: ha elkapja tőled a vírust, egyenesen bele akar pusztulni a tüneteibe.

Pedig – jól tudjuk – a nátha egyáltalán nem súlyos betegség. Persze ha nem fekszed ki rendesen, az esetlegesen kialakuló szövődmények már okozhatnak nagyobb bajt, de ne szaladjunk ennyire előre.

Egyelőre fekszel az ágyban egy nagy doboz zsepivel (kivéve, ha te az a mártírtípus vagy, aki direkt bevánszorog a munkahelyére…), és azon töröd a fejed, vajon mi segíthetne rajtad.

Az antibiotikumot felejtsd el, hiszen a náthát vírusok okozzák, és ezek ellen az antibiotikumok hatástalanok. Létezik viszont egy gyógyszer, amit kifejezetten a megfázásra javasolhatunk.

Vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer

„Turbózd fel” az immunrendszered!

Az Esberitox Forte sem holmi „csodapirula” persze, amit elég lenne lenyelni, és máris minden tüneted elillan. Nem szünteti meg azonnal a náthádat, viszont felgyorsíthatja a gyógyulást. Ugye te sem vágysz rá, hogy egy teljes hétig (vagy még tovább) tartson a „szenvedésed”, ha esetleg akár négy-öt nap alatt is megszabadulhatnál a náthádtól?

Az Esberitox Forte növényi gyógyszer, amely 2-3 nappal lerövidítheti a megfázás időtartamát. A tabletta háromféle gyógynövény – kasvirág, tuja és vadindigó – hatóanyagainak kombinációja, melyek immunerősítő hatása külön-külön is ismert.

A kasvirág avagy echinacea fokozza az immunrendszered vírusellenes aktivitását, a tujában lévő hatóanyagok pedig a kórokozók elpusztítására hivatott fehérvérsejtjeidet állítják csatasorba. A vadindigó ugyancsak az immunrendszeredet serkenti harcra. A három hasznos gyógynövény együttesen alkalmazva igazoltan lerövidíti a nátha gyógyulásának időtartamát, miközben enyhíti a meghűlés kínzó tüneteit is. Az Esberitox Forte hagyományos növényi gyógyszer, és recept nélkül kapható a patikában. Másik változata, az Esberitox Mini gyerekeknek is adható, négyéves kortól.

 

Hagyományos növényi gyógyszer.

A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top