Egészség

Ettől a félperces trükktől azonnal jobban érezheted magad

Ha érzed, hogy elhatalmasodna rajtad a szorongás, idegesség és rosszkedv, szaladj inkább elébe – ezzel a félperces trükkel simán visszahozod magad az életbe!

Sajnos a mindennapokban túl gyakran megesik velünk, hogy egyszerre kifut belőlünk minden pozitív érzés, és a helyén csak egyre dagadó szorongás, feszültség és bánat kezd nőni. Ilyenkor az a legrosszabb, ha hagyjuk magunkat belesüllyedni a negatív érzésekbe, de sajnos sokszor azt hisszük, ez az egyetlen lehetőségünk.

Ettől a félperces trükktől azonnal jobban érezheted magad 

Pedig igenis, némi tudatossággal és egy kis önfegyelemmel visszaránthatjuk magunkat a felszínre, egyszerűen a pozitív gondolatok erejével!

Ha éreznénk, hogy ránk tör a negatív hullám, kezdjük el sorolni – a legjobb, ha hangosan ki is mondjuk – azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. A szerettünk mosolyától kezdve a reggeli tejeskávén át a kedvenc sorozatunk legújabb részéig tényleg bármi lehet ilyen, az a fő, hogy próbáljuk tényleg felidézni ezeket a dolgokat, és a hozzájuk kapcsolódó jó érzést!

Ezektől azonnal összeszedettebbek leszünk és telítődünk pozitív energiákkal, ráadásul a koncentráció és tudatosság a stressz legyőzéséhez is hatásos. Talán túl egyszerűnek és túlságosan szentimentálisnak hangzik, de esküszünk, hogy működik!

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top