Egészség

Ezek a táncoló nagyik lepipálják a fiatalokat – Le fog esni az állad!

Életvidám, energikus és örök fiatal nagyik, akiktől nemcsak a süti készítés fortélyait, de vérforraló tánclépéseket is tanulhatsz! Íme, a parkett királynői, 5 táncos lábú és sportos nagymama, akiken nem fogtak az évek!

Ki mondta, hogy csak a fiatalok táncolhatják át az éjszakát? Életigenlő, párjukat ritkító nagyik, akik meghazudtolják saját korukat, akik láttán nem győzünk csodálkozni!

Ez a 90 éves hölgy nem egy tipikus nagyi a sok közül: Jean Veloz a hollywoodi swing táncos legenda olyan táncot lejt, hogy ha nem a saját szemünkkel látjuk, el sem hisszük. Annyi tűz és energia van az idős hölgyben, hogy miközben nézed, minden eszedbe fog jutni, csak a kora nem!

Íme, egy újabb bizonyíték arra, hogy a kor csak egy szám, és ha lélekben fiatalok maradunk, a testünk is követi a választott utat! Erről tanúbizonyság is szerezhetünk ebben a videóban, ahol egy német kisvárosban, Landshustban, az idősebb korosztály számára rendezett táncverseny egyik legenergikusabb és legösszeszokottabb párja ropja a táncot!

Íme, egy igazi New York-i nagyvárosi nő, aki tudja, mitől döglik a légy! A 90 év körüli hölgy enged a zene hívó szavának és szabályosan félretolja a járókeretet, hogy megmutassa mit tud! Jól tette, hogy ezen a napon nem a piac felé vette az irányt!

A dolce vita, az olasz életérzés mozgóképen való megörökítése ez a videó! A 97 éves olasz táncos lábú nagyi láttán még akkor is jó kedvre derülsz, ha éppen rossz passzban vagy! Nem azt mondjuk, hogy ez a legkifinomultabb tánc, amit valaha láttunk, de ha egyáltalán megérjük ezt a kort, összetesszük a kezünket, ha ennyire energikusak leszünk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top