Egészség
Szponzorált tartalom

Egészséges szeretnél lenni? Minden napra 20 perc! (x)

Már megint egy fantasztikus életmód-tanácsadás – gondolhatod teljes joggal. Majd mi megmondjuk, hogy milyen tuti diéta szerint éld az életed, milyen szabályokat tarts be, hogy garantáltan boldog legyél.

 Ezt nem ígérjük. Azt viszont igen, hogy az MKB Bank új #20percegészség programja praktikus egészségmegőrző tanácsokkal fog ellátni.

Rengetegen kezdtünk már életmódváltásba, elég sokan abba is hagytuk. Pedig a változásra mindannyiunknak szüksége van, arra, hogy időről időre újraértelmezzük szokásainkat. Egy eredményes életreformot viszont nem lehet egyik napról a másikra tökéletes szintre emelni. Mint annyi más dolognál, itt is a fokozatosság a legjobb taktika. Miért is sikerülne a hirtelen életmódváltás? Dolgozunk, figyelünk a barátainkra, szeretteinkre, a családdal töltünk időt, próbálunk kis időt magunkra is szakítani, ezt pedig egy gyökeresen új életreformmal megkoronázni… Szép kis kihívás.


Az MKB Bank nemrég elindított #20percegészség programja nem árul zsákbamacskát: a teljes életreform nem sikerülhet egyik napról a másikra. Apró lépésekkel lehet csak haladni a boldogabb és teljesebb élet felé, amit a pörgős hétköznapokba is beilleszthető tanácsokkal és praktikákkal lehet csak jól működtetni. Ebben segít a #20percegészség program. Az egészséges életmódon belül 4 témát dolgozunk fel egy-egy ismert blogger szakmai támogatásával: egészséges táplálkozás, mozgás, családdal töltött idő és a saját magunkra fordított idő.

Ha úgy érzed, hogy egy kis támogatásra van szükséged az életmódváltáshoz, akkor csatlakozz a program Facebook-csoportjához, örömmel látunk téged is!

Napi 20 perc nem sok. És mégis: sokat tehetsz magadért vele.



Látogass el a honlapra: www.mkb20percegeszseg.hu

Vagy inspirálódj az Instagramon: www.instagram.com/mkb20percegeszseg

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top