Egészség

Nem fért fel a repülőre, 100 kilót fogyott

A túlsúlyos anyuka attól tartott, hogy egy nap lefekszik aludni és többé nem ébred fel.

A 40 éves brit Sue Thompson korábban sosem mert elutazni nyaralni a családjával, mivel több mint 170 kiló volt, és félő volt, hogy nem fér bele vagy esetleg beszorul a repülőgépen az ülésbe.

Az asszony sokáig elodázta, hogy szembenézzen a túlsúlya miatti kockázatokkal. Bár tartott attól, hogy a külseje kínos lehet a férje és a kislánya számára, inkább otthon ült, hogy ne kelljen szégyenkezniük miatta. Még a szülői értekezletekre sem mert elmenni, mert attól tartott, ha meglátják, rossz anyának fogják tartani.

A fogyókúra előtt és után

A fogyókúra előtt és után

Forrás: parentdish.co.uk

Három évvel ezelőtt aztán rádöbbent, hogy a túlsúlya tönkreteszi az egészségét, sőt az életét is veszélyezteti. Attól félt, hogy egy nap lefekszik aludni és többé nem ébred fel.

2010 márciusában csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz. Bár kezdetben még ott is ő számított a leginkább túlsúlyosnak, azonban érezte, hogy a különböző alkatú és súlyú klubtagokkal együtt egy csónakban eveznek. Szakértő segítségével változtatott az étrendjén, sőt a táplálkozáshoz való hozzáállásán.

A diétának és a testmozgásnak köszönhetően több mint 100 kilótól szabadult meg. Csinos, magabiztos nő lett belőle, és ma már ő is fogyókúrás tanácsadóként dolgozik. Idén nyáron a férjével és a lányával Spanyolországba utaznak nyaralni, és most már egészen biztosan nem kell aggódnia amiatt, hogy beszorul a repülőgép ülésébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top