Egészség
Szponzorált tartalom

Csonttörés nehezíti az életed? 3 gyógynövény, amitől gyorsabban gyógyulsz!

Zúzódások, véraláfutások, csonttörések kezelésére használd ezt a 3 gyógynövényt, és hamarabb felépülhetsz, mint gondolnád!

Csonttörés után lábadozol? Nem kell tétlenül várnod, te is tehetsz azért, hogy mielőbb meggyógyulj!

Fekete nadálytő

A zúzódások, csonttörések, véraláfutással járó sérülések egyik leghatékonyabb doktora a fekete nadálytő. Áldásos hatásait szó szerint saját bőrünkön tapasztalhatjuk: csillapítja a fájdalmat, gyorsítja a csonthegképződést, és rekord gyorsasággal segít eltüntetni a vérömlenyeket. Ez a gyógynövény serkenti a vérellátást, növeli a sejtek regenerációs képességét, de jótékony hatásairól húzódások, ficamok, rándulások és ízületi gyulladások során se feledkezzünk meg!

Orbáncfű

Az orbáncfű évezredek óta, már az első századtól kezdve ismert és elismert gyógynövény az orvoslásban. A rendkívül sokoldalú orbáncfű gyógyhatásait klinikai kísérletek bizonyítják: bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően a végtagokat érintő és központi idegrendszeri sérülések, zúzódások, valamint csonttörések kezelése során nyújt hathatós segítséget. De ez a gyógynövény képes enyhíteni a fejfájást, a menstruációs görcsöket és depresszióra, valamint gyomorfekély gyógyításra is sikerrel alkalmazzák.

Százszorszép

Talán nem is sejted, de a rétek, mezők kedves kis virága, a százszorszép jelentős gyógyerővel rendelkezik. Ezt a szerényen illatozó virágot a csonttörések, zúzódások, vérömlenyek és a megerőltetett izmok gyógyítása során hívhatjuk segítségül. De akkor is hasznát vehetjük a százszorszépet tartalmazó krémnek, ha ízületi fájdalmak, reumás panaszok és rándulások okozta sérülések nehezítik napjainkat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top