Egészség

Bizarr módszer ígér egetrengető orgazmust a nőknek

Az állítólag fájdalommentes módszer lényege, hogy a saját vérplazmát fecskendezik a klitoriszba.

A nők 5%-a még soha életében nem tapasztalt orgazmust, de a nők jelentős része küzd valamilyen orgazmussal kapcsolatos problémával. Igaz, emögött legtöbbször mentális okokat látnak, például az elnyomó párkapcsolatot, a nők kommunikációképtelenségét saját szexualitásuk kapcsán.

Egy új módszer azonban orvosi problémaként kezelné az orgazmus hiányát vagy alacsony intenzitását: Dr. Charles Runels saját otthonában üzemeltetett klinikáján kifejlesztett egy különleges injekciót, az úgynevezett O-shotot, ami fergeteges orgazmust ígér a nőknek. A páciens saját véréből kivont vérlemezkékben gazdag plazmát a klitoriszba injektálják, így növelve az orgazmus esélyét.

Bizarr módszer ígér egetrengető orgazmust a nőknek

A kétes módszer körül sűrű a köd: egyes páciensek (köztük Runels saját szeretője és ismerősei) pozitív hatásról számoltak be, míg az orvosok szerint a módszer hatástalan. Runels időközben már kiképzett néhány orvost, akik a világ néhány pontján végrehajtják a kezelést, de a módszer rmég korántsem bevett eljárás.

Ha másért nem, Runels módszere azért lehet pozitív, mert egyáltalán behozza az orvosi diskurzusba a női orgazmus problémáját.

Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top