Egészség

Eljegyzés után derült ki, hogy a vőlegényétől kap új vesét

A veseelégtelenségben szenvedő nőnek a párja felajánlotta a veséjét, de csak a lánykérés után derült ki, hogy megfelel donornak.

Egy friss jegyespárról órákkal az eljegyzés után derült ki, hogy sokkal több hasonlóság van bennük, mint gondolták. Alighogy Aldo Cataldi feltette szerelmének a nagy kérdést a születésnapján, kiderült, hogy a férfi tökéletes donor a nő veseátültetéséhez.

Annyira természetes volt, hogy odaadom neki a fél vesémet, nem is gondolkoztam rajta. Az a legfontosabb, hogy már jobban van, és jobb lesz az életminősége is

– mondta Cataldi.

A 22 éves Geraldine Chingoshónál nem sokkal az után diagnosztizáltak krónikus veseelégtelenséget, hogy elkezdett randizni a szintén ápolóként dolgozó Aldóval.

A veseátültetésre februárban került sor, mindketten jól vannak. A nő jelenleg még lábadozik, de már alig várják, hogy augusztusban összeházasodjanak. Ilyen erős kötelék csak keveseket köt össze.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top