Egészség

Vesegörccsel ment kórházba, szülés lett belőle

A lánynak a kórházban lett világos, hogy gyereke lesz.

Ally Opfer 2016 karácsonyán került kórházba, mert megindult nála a szülés. Az akkor 22 éves lánynak fogalma sem volt róla, mi történik: az összehúzódásokat erősebb menstruációs görcsöknek hitte.

Hogy biztos legyen benne, nem terhességről van szó, a lány otthon még egy terhességi tesztet is csinált, amely negatív lett. A görcsök azonban egyre rosszabbak lettek, ezért anyukája kórházba vitte Allyt. A meglepő az, hogy a kórházban még a nővérek is vesekőre gyanakodtak, a terhesség csak akkor lett biztos, mikor az orvos megcsinálta az ultrahangot.

A lányon azonnal császármetszést hajtottak végre, és így megszületett kisbabája, Oliver. A meglepett anyuka a szülés után öt hétre depresszióba esett, mert nem tudott mit kezdeni a váratlan helyzettel, ám szerencsére a barátai és a családja támogatásával talpra állt, mára pedig boldog, hogy az élet megajándékozta kisfiával.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top