Egészség

50 órát ült egy internetkávézóban, stroke-kal vitték kórházba

A 42 éves férfi ötven órán keresztül ült a székében mozdulatlanul. Súlyos agykárosodást szenvedett.

Stroke-kal szállítottak kórházba egy 42 éves sencseni férfit, miután az egyik helyi internetkávézó személyzete észrevette, hogy jó ötven órája ül a gép előtt – írja az Oddity Central.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A biztonsági kamerák felvételei szerint a férfi március 31-én reggel ült be a kávézóba, és többé fel sem állt a székéből. A személyzet csak április 2-án este szúrta ki, hogy valami nem stimmel, amikor visszanézték az előző napokban készült felvételeket. Amikor odamentek hozzá, észrevették, hogy a férfi megbénult, beszélni sem tud, és maga alá vizelt.

Amikor bevitték a kórházba, már alig volt eszméleténél, és képtelen volt mozgatni a végtagjait. Azt nem tudni, pontosan mikor kapott stroke-ot, ahogy azt sem, hogy felépül-e belőle, vagy maradandó agykárosodást szenvedett.

A neurológusok azt sem tudták megállapítani, mi okozta az agyvérzést, de nem zárják ki, hogy a hosszas ülés és az alvásmegvonás állhat a háttérben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top