Egészség

És te hol szexelnél? 6 tiltott hely, aminek már a gondolata is izgalomba hoz

Kell egy kis izgalom, hiányzik az a bizonyos bizsergés? Nem kell feltétlenül új partner után nézni, néha az is elég, ha kiléptek a megszokott hálószobából, és máris minden olyan, mint a legelején.

Hát persze, hogy otthon, a saját hálószobában, a pihe-puha ágyikóban a legkényelmesebb, de valljuk be, a szeretkezés azért nem feltétlenül jár együtt a kényelemmel, sokkal inkább a legtitkosabb vágyaink megélésével. Ti hol esnétek egymásnak, ha lenne hozzá bátorságotok?

Kicsit tilos, vagy nagyon?

A közterületen szeretkezés valószínűleg pont tiltott volta miatt is izgatja annyira az emberek fantáziáját. A lebukás veszélye, az, hogy mások is megláthatják őket, pluszfaktort hozhat a légyottba. Lássuk, kinél mi veri ki a biztosítékot.

Saját kertben vagy teraszon

Nem is kell messzire menni, ha szeretnénk kilépni a hálószoba adta komfortzónánkból. Már a saját kertben való szeretkezés is adhat nagyfokú szabadságérzetet, persze egy olyan védett helyen, ahová a kíváncsi szomszéd nem lát be.

Tengerpart

Sok pár titkos vágyai között szerepel a tengerparti szeretkezés. Talán  a szabadság vagy a vakációs feeling miatt, esetleg azért, mert nagy valószínűséggel nem botlanak belénk ismerősök, nem úgy, mint a balatonalmádi strandon. A hullámok moraja és a tenger illata tökéletes háttér.

Autóban

Sokan hallani sem akarnak róla a néha lehetetlenül kényelmetlen pozitúrák miatt, mégis gyakori helyszíne a titkos szerelmeskedéseknek. Mondjuk az izgalmi faktor mellett, hogy lebukhatnak a párok, szerintünk inkább a kényszer szüli az autós szeretkezéseket. Főleg a fiatalabbak esetében.

Moziban

Utolsó sor, teljes a sötétség… sok pár csak azért megy moziba, hogy egy jót szexeljenek, míg a többiek a filmen izgulnak. Itt is elég komoly a lebukás veszélye!

Erdőn-mezőn

Aki imád túrázni, kirándulni, annak szinte természetes, hogy ebbéli (és másfajta) örömét is megosztja párjával. A szabad szellemiség és testiség jegyében, egy intim együttlét az árnyas fák alatt. Javasolt némileg letérni a kijelölt turistaösvényről, és a kullancsriasztót se hagyjuk otthon.

Parents Front GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Parents GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Éttermi mosdóban

Ez is biztosan az eleresztett fantáziájú hollywoodi filmek miatt akadt be sokaknak. Nagyon kell akarni a másikat, hogy egy autópálya melletti gyorsétterem büféjében is szexeljetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top